Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół VA BANK |
Witam, Szukam opinii na temat zespołu VA BANK, ktoś, coś? Pzdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół VA BANK |
W tamtym roku byłem na weselu, gdzie grali u mojej siostry. Całkiem nieźle, wszyscy dobrze się bawili, nawet grali dłużej niż przypuszczaliśmy. Było ich chyba z 5 osób. Nie popili się, kulturka, zamówiłem nawet piosenkę z dedykacją. Perkusista dobrze naiwaniał, dziewczyna fajnie śpiewała. Ja z żoną wychasaliśmy się nieźle.
|
|
grali na naszym weselu., także polecam i potwierdzam opinię przedmówcy :)
|
|
a ja nie polecam wokalistka pieje masakrycznie ubior zespolu jakby z lapanki kazdy byl moze i potrafia grac melodyjnie ale spiewac to juz srednio, dl;ugie przerwy robili trzeba bylo zwracac uwage zeby grali a nie siedzieli ogolnie poprowadzili wesele po swojemu nie do konca tak jak sie umawialismy jest duzo lepszysch zespolow ja osobiscie nie polecam ! bob
|
|
dokładnie taka sama moja opinia byłam na weselu jak grał ten zespół odradzam
|
|
Grali u mego brata dla mnie ok ale lepszy jest MAXIMUS z grajewa
|
|
byłem na weselu grał te maxi ale wyjce
|
|
Nam się z żoną podobało jak dwa lata temu grali w Pasjonacie u naszej rodziny w Nowogrodzie. Repertuar zróżnicowany od lat 80-tych po współczesne, disco polo też było. Zależy co dla kogo, ile ludzi na tym świecie tyle opinii, a o gustach się nie dyskutuje. Można tylko powiedzieć, że osoby z zespołu zachowywały się bardzo kulturalnie, a ludzie bawili się do rana i nikt nie narzekał. Fajne oczepiny zrobili, grali przy ognisku na instrumentach. Pełne zawodowstwo moim zdaniem, przynajmniej naprawdę umieją grać, prawdziwi muzycy z powołania. Ja polecam.
|
|
bob 123 popieram, zespół ubrany masakrycznie, pani wokalistka miała bardzo przetłuszczone włosy. Przerwy robili baaardzo długie, przez całe wesele zaśpiewali 12 piosenek. Po trzech robili prawie pół godziny przerwy. Nie polecam tego zespołu, bo za te pieniądze można znaleźć lepszy które się lepiej spisze.
|
|
polecam zespół sami swoi białystok rewelacja
|
|
ja miałem okazje być na weselu w ostatnio sobote była ich trójka a nie piątka bardzo sympatyczny zespół wokalistka jest ok ludzie się dobże bawili może za długie oczepiny gitara gra
|
|
bylam na weselu 2lata temu,na ktorym gral ten zespol. ja moglabym ich polecic. moze nie sa rewelacyjni,ale jak za taka cenę uwazam,ze bardzo przyzwoicie sie spisali, mieli bogaty repertuar (od starych hitow po nowe przeboje polskie i zagraniczne), zachecali gosci do zabawy, wolkalista bardzo fajnie poprowadzil oczepiny i z tego co pamietam nie mieli dlugich przerw
|
|
przed swoim weselem rozmawialiśmy z jednym z prowadzacych w tym zespole o naszym przyjeciu.podobało nam się to że skład zespołu jak i repertuar moglismy wspólnie ustalic. niestety ostatecznie nie doszło do podpisania umowy gdyż obecny tesciu namowił nas na zaprzyjaźnionych ponoc bardzo dobrych grajkow.niestety to okazało się błędem i do dziś żalujemy tej decyzji.repertuar był nieodpowiedni a muzykanci niekompetentni. rok później byliśmy na weselu koleżanki gdzie gral vabank i naprawde dobrze się wybawiliśmy.facet mnie poznał i nawet zamowiłem u nich dedykacje-oczywiscie na koszt młodych ;-) prosilem o "wehikuł czasu"i nie robili z tego problemu przerwy wcale nie były dlugie bo zdażylismy zjeść i można było znow się bawić. myslę ze skrajnie dobre i złe opinie powinniście odrzucić ale napewno można ustalic jakie mają być przerwy i żeby wokalistka umyła włosy ;-) Jako kapela dla nas bardzo wporzo - ja polecam!
|
|
a na JAKIM WESELU LUDZIE DOBRZE SIE NIE BAWILI ?
|
|
Polecam zespol z Pniewa gra i spiewa!!!
|
|
A jeden to nawet nogą przytupuje do rytmu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |