Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzęsy-przyklejanie metodą 1:1 |
Witam. Jak w temacie,który z salonów w Łomży zajmuje się przyklejaniem rzęs,chodzi mi o jakiś sprawdzony salon kosmetyczny :) I jaki to ogólnie koszt ?Z góry za zbędne komentarze dziękuję :) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzęsy-przyklejanie metodą 1:1 |
w biedronce grosze sama przykleisz i tuszem pomalujesz
|
|
a jak nie biedronka to alegro zestaw kupisz i masz to sama gwaracje co w salonie mysl glowo a nie portwelem
|
|
a ak brwi masz malo to henna pomaluj 10 zlociszy tylko
|
|
-lomzyk- jak zauważyłeś w temacie powyżej że za zbędne komentarze dziękuję ...
|
|
w cosmeo polecam u Pani Ewy, cennik na stronce dość drogo bo ponad 200zł ale mają różne promocje, ja ostatnio robilam za 150
|
|
bstudio.pl chyba 100 zł
|
|
Ja zajmuję się przedłużaniem rzęs, posiadam dyplom ukończenia kursu. Mój adres mailowy gosiunia_1993@wp.pl zapraszam :)
|
|
Kurs to nie wszystko moja droga. Co do rzęs, to ich się nie przykleja, tylko one same rosnom :) Poczekaj to i tobie urosnom jak i ty urosniesz.
|
|
Tusz do rzes podkrecajacy, wydluzajace, pogrubiajacy rzesy Oriflame - polecam ! Napisz tutaj : oriflame.1@wp.pl, a zamowisz go, jak i wszystkie pozostale kosmetyki Oriflame az 23% taniej ( i bez zadnych zobowiazan).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |