Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczekajacy pies |
Gdzie mozna zglosic taka sprawe, otoz codziennie w mieszkaniu nr 39 przy ul Spoldzielczej 31 jest pozostawiany pies. Pod nieobecnosc domownikow pies caly czas szczeka. Szkoda zwierzaka bo szczekanie zaczyna sie od momentu wyjscia domowników az do powrotu a to jest kilkanaście popołudniowych i późnowieczornych godzin.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczekajacy pies |
Ja swojemu kupuję gazety i ma zajęcie.
|
|
Nie bądź konfidentem. Kup stopery, zaciśnij zęby i znieś to jak facet.
|
|
Straż miejska najlepiej jak potwierdza to porozmawiają z właścicielem i to pomaga
|
|
Podobno tak bardzo straż miejska interweniuje w takich przypadkach to dzwoń. Powodzenia.
|
|
niech zgadnę może shietzu? (czy jak tam się je nazywa)
|
|
A rozmowa z właścicielem. Ja jak kupowałem shih tzu to miał nie szczekac a okazało się inaczej. Mój też szczeka jak nas nie ma w domu gdy ktoś puka bądź przechodzi obok domu ale wolność Tomku w swoim domku. Pies jest od szczekanie gdyby umiał śpiewać pewnie by śpiewał a nie szczekal i to też by przeszkadzało sasiadom
|
|
Co nie znaczy, ze kazdy ma znosic czyjegos psa za sciana i jego ujadanie. Niestety, ale blok to wspolnota, a jak chcesz wolnosci to wlasny dom, gdzie nie bedzie przeszkadzal sasiadom
|
|
Czy szczeka na 6 piętrze ? To mogę zaradziç , proszę o potwierdzenie
|
|
To zabieraj go ze sobą i nie wku.........j sąsiadów
|
|
(A rozmowa z właścicielem. Ja jak kupowałem shih tzu to miał nie szczekac a okazało się inaczej. Mój też szczeka jak nas nie ma w domu gdy ktoś puka bądź przechodzi obok domu ale wolność Tomku w swoim domku. Pies jest od szczekanie gdyby umiał śpiewać pewnie by śpiewał a nie szczekal i to też by przeszkadzało sasiadom) To zabieraj go ze sobą i nie wku.........j sąsiadów
|
|
Tak jak napisalam szkoda psa a szczekanie lepiej gdyby go nie bylo i to powinno dac wlascicielom do zrozumienia ze sa na to sposoby aby nie szczekal.
|
|
Podawać na forum czyjś adres zamieszkania..?? A nie można PO PROSTU porozmawiać z właścicielem? Może on kompletnie nie wie że pies tak się zachowuje pod jego nieobecność..
|
|
to normalne, że pies szczeka. Jak ci to tak przeszkadza to trzeba było sobie psa nie brać. .
|
|
ooo jak słoko masz nick po rozmiarze penisa?
|
|
Psy nie powinny szczekać! Co to za porządki?!
|
|
Czy tylko szczekanie psa Wam przeszkadza? Inne sąsiedzkie odgłosy nie? Może trzeba porozmawiać z właścicielami tego zwierza? Pies jest stworzeniem stadnym i nie lubi zostawać sam...
|
|
Pogadaj po męsku z psem.
|
|
Choć uważam, że pies jest od szczekania to zareagowałam na uwagi sąsiadów i podaję mojemu Borysowi KalmVet - VetExpert. Jest to preparat, który działa uspokajająco oraz łagodzi wszelkie zaburzenia behawioralne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |