sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ginekolog Troszczyński

Witam,czy ktoś może mi napisać coś na temat tego dr. chciałabym aby prowadził moją ciążę ,poprzedni gin. z łomży strasznie mnie zraził swoim podejsciem do pacjentów,z góry dziękuję za odp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ginekolog Troszczyński

jest naprawdę super i polecam rodzić w Zambrowie

Lekarz ten prowadzi moją drugą ciaze i nie zamienie na innego pod kazdym względem jest ok rodzilam juz w zambrowie i może nie m tam warunków jak np w Łomży ale obsluga medyczna jest super. A co do lekarza jest kompetentny oraz z doświadczeniem a przy tym bardzo delikatny. Ja osobiście polecam.

poród w Łomży to coś okropnego. nie życzę temu nikomu co ja przeszłam co za okropna położna mialam. a co do lekarza z lomzy to dr. sokół

mloda22

To super że same dobre słowa slysze. Bede ze spokojna glowa mogla isc na wizyte :)

Ja niemile wspominam tego pana :( Poród był wywoływany, potem wyciskany z łokcia, bo pan szedł na urlop no i był trochę zobowiązany, bo chodziłam do niego całą ciążę. Było to kilka lat temu u dziecka pojawiły się napady padaczkowe, spowodowane niedotlenieniem. Drugie dziecko w Łomży , cięcie cesarskie jak najbardziej polecam.

Witam,ja tego Pana mogę z całym szacunkiem polecić ciepły miły jest moim lekarzem już 12 lat wcześniej byłam u kilku Łomżyńskich i PAŃ i PANÓW lekarzy i dopiero mogłam temu lekarzowiu zaufać,jest to sprawa indywidualna tak jak z wyborem lekarza rodzinnego lub dentysty. Ale muszę nadmienić iż jakieś dwa lata temu trafiłam na ostry dyżur w ręce lekarza pana P. to był koszmar.

akapulko12

Moje doświadczenia z tym PANEM były kilka lat temu, no cóż może ludzie się zmieniają ? Życzę powodzenia !

Autor: rica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-13 20:29

Ja niemile wspominam tego pana :( Poród był wywoływany, potem wyciskany z łokcia, bo pan szedł na urlop no i był trochę zobowiązany, bo chodziłam do niego całą ciążę.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Może więc powiedz jak wyglądało samo prowadzenie ciąży przez tego lekarza?

Prowadzenie ciąży ? Nic ponad co powinien zrobić lekarz, któremu płaci się na wizytach prywatnych, ciąża przebiegała książkowo. Byłam nieświadoma, że wywoływany sztucznie poród może nieść takie konsekfencje, natury nie da się oszukać. Niestety lekarz jest tego świadomy, w końcu to jego dziedzina w której siedzi tyle lat. W drugiej ciąży chodziłam na kasę chorych do lekarza B. Pękały wszystko było na czas pełna profesja, polecam !!!

Ja tez uważam Pana Troszczynskiego za bardzo dobrego lekarza. Kilka moich koleżanek również do niego jeździ i są zadowolone. Oczywiście rozumiem że nie ma idealnego lekarza jednak ja jestem zadowolona.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org