Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwany fajny facet na wesele |
Hej, szukam partnera na wesele do 30lat , który umie tańczyć , jest wysoki , ma środek transportu , a przede wszystkim potrafi się zachować w towarzystwie. Sprawa dość pilna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwany fajny facet na wesele |
Nie umiem tańczyć, reszta się zgadza :P Kiedy idziemy?
|
|
Umiem podrygiwac i mam małego fiata !! :)
|
|
No i poległem :P
|
|
wejdz na czat łomża może tam poznasz fajnego,tylko uważaj na zboków:)) aa
|
|
witaj jestem taki jakiego poszukujesz odezwij sie podam ci namiary na poczte tomek290535@wp.pl napisz tomi
|
|
Spełniam twoje powyższe kryteria, jeśli chcesz pogadać to pisz na gg 10979312
|
|
Niedługo będą wysyłać CV ze zdjęciem :P
|
|
CV ze zdjęciem mile widziane hehe :)
|
|
nie za duze wymagania?:x moze jeszcze ma dobrze zarabiac i remont w domu zrobic
|
|
Nie jestem materialistką tenanonimowy.
|
|
Nie wierze! Albo jesteś dziwna(czyt.brzydka) i nikt z Twoich znajomych nie chce z Tobą iść albo masz ze sobą problem. Następnym razem zastanów się dwa razy mocniej nad tym co napiszesz na forum! Niedługo te rozpieszczone babska męża bada szukać na forum. Kur*a gdzie ten świat zmierza! Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Www.fotka.pl Przyjdzie czas ...
|
|
A co ty oferujesz facetowi, który ewentualnie z tobą się wybierze, bo tego nie widzę. Tylko lista wymagań, a coś od siebie? Środek transportu, czyli cały wieczór o suchym ryju. Gratuluje poczucia humoru.
|
|
No właśnie, środek transportu.. Zawieść ciebie i rodzinkę i siedzieć jak idiota..za swoje zatankować i jeszcze do prezentu weselnego się dorzucić hehe... Szukaj frajera wśród znajomych albo znajomych znajomych... No chyba że nikt nie chce
|
|
fajny facet poszukiwany " na gwałt " , sprawa pilna
|
|
Mam 28 lat, 195cm wzrostu, własne auto, ponad 30 wesel w roli osoby towarzyszącej i zero reklamacji. Ale jak trzeba prowadzić na weselu to dzíekuję za taką bezalkoholową zabawę.
|
|
Nie napisałam , że partner ma nie spożywać alkoholu, ale chyba musimy jakoś dostać się na miejsce ?
|
|
Moze najpierw wyślij swoje zdjęcie wtedy zobaczymy czy warto.. A bedą jeszcze jakies atrakcje oprócz wesela ?
|
|
Adasko ! dobrze gadasz! ;D
|
|
jakaś desperatka.... napisz chociaż że dasz za to pomoczyć....
|
|
Ha ha dobre! :D
|
|
Toć da da, nie przejmujta się.
|
|
kreizolka to najgłupsze co mogłas ogłosić poprostu tak szukasz chłopaka i po weselu dopisz że dymanko bo wiadomo że bez tego żaden nieposzedł by i jaki to przykład dla twoich dzieci sport to zdrowie
|
|
Witam ,jak tak mozna pisac !!! Dziewczyna miala taka nagla sytuacje i napisala tu na forum,ze chetnie kogos w tym celu pozna ,w celu świetnej zabawy ! nawet bezalkoholowej ! i zapewniam,ze sa tez tacy ,ktorzy go nie pija i swietnie potrafia sie bawic ! a i jeszcze te chamskie insynuacje dotyczace sexu ,gdzie autorka napisala,ze ma byc sex jako zaplata ??? Ale jesli ktos zawsze i wszedzie mysli -SEX ,to nie dziwne . pozdrawiam zdroworozsadkowych i kulturalnych forumowiczow .
|
|
Dziękuje, miło , że ktoś normalny się znalazł , bo już nawet na kobiety nie można zupełnie liczyć...
|
|
infoLom szacuneczek. Pozdro...
|
|
Na badoo poszukaj ;) tylko przed weselem koniecznie spotkaj sie z nim, bo na tym portalu wszyscy klamia ;) daja zdjecia z odleglej przeszlosci , wiek zanizaja nawet o 20lat ... zeby w koncu 50 - latek nie poszedl z Toba ;)
|
|
Szkoda, że to forum nie ma opcji cytowania postów innych osób. Bo do kilku sam bym się chętnie odniósł. I jak? Znalazłaś?
|
|
Albo lepiej od razu podrzuć tutaj swojego maila, numer GG albo jakiś inny kontakt, odezwę się wieczorem. Bo jeśli naprawdę potrzebujesz jedynie kogoś z kim wytańczysz się do białego rana i nie narobi Ci wiochy, to lepszego ode mnie nie znajdziesz w tej szerokości geograficznej. I nie są to czcze przechwałki, ale poczucie własnej wartości. Nawet krawat dobiorę pod kolor Twojej kiecki. Może się dogadamy :) PS. Hejterów proszę o niekomentowanie tego postu.
|
|
nie ma bzykania nie ma tańcowania
|
|
scorp sam się wybzykaj a ona i tak potańcuje :):)
|
|
poszukiwany_brunet@wp.pl scorp taki mocny jesteś tylko na forum , a na żywo to byś się skwasił i zabrał nogi za pas albo okazał się kelnerem. Zanim doniesie to rozleje... Szkoda gadać po prostu , co się stało z dzisiejszymi facetami. I don't want to live on this planet anymore...
|
|
Potem napiszcie jak było, co z tego wyszło a może nawet jakieś fotki z imprezy :)
|
|
to ja
|
|
Aż mnie ciekawi co wyjdzie z tych poszukiwań :-) Ktoś kiedyś znalazł przez forum partnera/partnerkę na wesele?
|
|
jajka jak balony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |