niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
perła

Mam pytanie do osób którzy robili wesele w perle sali weselnej ile tam biora zaliczki jak sie sale zamawia i ile za miejsce chca teraz?i szukam zespolu dobrego na wesele

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: perła

Witam :)
Ja robiłam rok temu, zaliczka 1000zł, a reszta po weselu ja płaciłam we wtorek, bez pośpiechu, właściciele powiedzieli żeby na spokojnie - także to pozytywnie :) ja płaciłam 155zl z tym ze jedne danie typu barszczyk z pasztecikiem zamieniłam na główne z mięsem dlatego wyszło więcej. Meni ustala się indywidualnie i potem koszt za całość wyliczają :) ja byłam zadowolona :

Zespół na wesele?? Polecam DAMIS chłopaki z Łomży, bardzo fajnie prowadza całą imprezę aż do samego rana!! U mnie grali,wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni a to moim zdaniem podstawa:)

zespol sumer

(.) (.)

AMOR

sport to zdrowie

dzieki wielkie za odpowiedzi,a to taki dobry ten zespol DAMIS? a sumer i amor to tez z łomzy sa?

Ja polecam zespół piękni i młodzi ale ciężko z terminami :) bardzo ciężko :) fajnie grają na prawdę :) nawet na youtube są :)

Ja zas polecam zespol Diamant z Kolna chlopaki 1klasa,bylem na wielu weselach, grali rowniez u mnie, z terminem napewno bedzie ciezko ale naprawde warto.

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

Perła nawet dobre piwo i niedrogie. Polecam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org