środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Droga Nowogród-Kuzie

Jak teraz wygląda podróżowanie drogą 645 w związku z jej przebudową?
Czy da się jakoś przejechać, czy może lepiej jechać przez Ostrołękę?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Droga Nowogród-Kuzie

Szkoda nerwow i zawieszenia.
Lepiej nadrabiac te pare kilosow wiecej przez Ostroleke.

Ja na radzę na Ostrołękę jechać, sama myśl o moście już to tragedia. Ogólnie droga jest przejezdna ale ja jeżdżę przez Ostrołękę bo szybciej. Na moście są światła chwilowe i trzeba czekać a potem 20km/h jedziesz bo takie dziury. Chyba że przez tydzień coś zrobili.

Da się przejechać,jak ostatnio jechałam to w dwóch miejscach był ruch wahadłowy,są światła i trzeba trochę cierpliwości :)

Dzięki za info. Wybieram się nad morze i tak sobie myślę, że jeśli przez Ostrołękę, to może już polecieć dalej w tym kierunku przez Przasnysz i Mławę do E77, zamiast tradycyjnej drogi do Olsztynka przez Myszyniec, Szczytno i Jedwabno. Jak myślicie?

wal śmiało na ostrołęke potem odbijasz na jedynke i ogień!

Stanowczo radzę Ci jechac przez Ostrołękę. Na Nowogród miniesz kilka świateł i wiele dziur, dziur i jeszcze raz dziur.

Tararararatata!

"biznesman" chyba na siódemkę, a nie na jedynkę?

Kiedyś tamtędy jechałem, ale z tego co pamiętam to z Ostrołęki do Mławy jest dość długi odcinek słabszej drogi.

Nie jechałem przez Mławę, ale co do trasy przez Olsztynek - jest fajna, o ile nie jedziesz w nocy, chodzi mi głównie o odcinek Szczytno - Jedwabno - Olsztynek (uwaga na zwierzątka) Później już masz 7, sporo ekspresowych odcinków, można przycisnąć ;) (na ekspresowych, bo poza nimi uwaga na fotoradary!) Nie wiem dokąd jedziesz, ale za Gdańskiem 6 też jest bardzo dobra. Szerokości :)

No i najlepszy jest odcinek A2, aż na samo miejsce prawie :):)

Myszyniec - Księży Lasek - Wielbark - Nidzica - ...........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org