Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To już dzisiaj! |
Już dzisiaj o 19.00 na Łomżyńskim Stadionie, ŁKS 1926 Łomża zmierzy się z Dębem Dąbrowa Białostocka w FINALE Wojewódzkiego Pucharu Polski. Będzie to trzeci z rzędu Finał dla Naszych piłkarzy. Zwycięzca tego meczu po spotkaniu z rąk Prezesa Podlaskiego Związku Piłki Nożnej Pana Witolda Dawidowskiego otrzyma puchar oraz pamiątkowe medale oraz przepustkę do gry w Pucharze Polski na szczeblu centralnym, gdzie już w lipcu zmierzy się z którymś z obecnych II-ligowców. Warto przyjść w dniu dzisiejszym na Stadion i wspierać Naszych zawodników w walce o to trofeum. Bilety na dzisiejszy mecz kosztują zaledwie 5zł a kobiety oraz dzieci do lat 13-stu wchodzą za darmo! Dla najmłodszych kibiców MOSiR Łomża rozstawi dmuchane zabawki takie jak zjeżdżalnia i zamek. Wszyscy dzisiaj dopingujemy ŁKS. Mecz rozpoczyna się o godzinie 19.00! Bądź ze Swoją drużyną!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To już dzisiaj! |
emocje jak na grzybach
|
|
z wrażenia wstałem o 4 rano, nie mogłem zasnąć tak Mnie emocje od środka rozzzzpierają
|
|
" oraz przepustkę do gry w Pucharze Polski na szczeblu centralnym, gdzie już w lipcu zmierzy się z którymś z obecnych II-ligowców." - to chyba najlepsza z nagród, nieliczna okazja dla naszych pilkarzy, aby pokazac sie z dobrej strony. WSZYSCY NA MECZ!
|
|
Masakra ...
|
|
To jakie dzisiaj baty ?
|
|
A gdzie relacja telewizyjna? bo piwko już chłodzę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |