Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podkładki chłodzące pod laptopa. |
Witam. Gdzie w naszym pięknym mieście polecacie kupić takowe podkładki ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podkładki chłodzące pod laptopa. |
W media expert jest kilka do wyboru, a przynajmniej było jakieś 2 miesiące temu.
|
|
Ja kupiłem tam przy CTO przy blaszaku w tym komputerowym. Szczxerze mowiąc, nie pomaga to w ogóle..
|
|
no sporo słyszałem opinii pochlebnych że pomagają ale zdarzyły się tez takie gdzie ludzie twierdzili że nie pomaga jak mój przedmówca i teraz nie wiem co robić czy zakupować czy nie :)
|
|
A jaką w ogóle masz max temperaturę procesora przy intensywnym używaniu kompa?
|
|
hmm nie wiem :) nigdy nie sprawdzałem w sumie nie wiem jak sprawdzić nawet heh
|
|
moze ten laptop wymaga wyczyszczenia dlatego mocno ci sie grzeje odezwji sie na meila com454@wp.pl pozdrawiam
|
|
wczoraj rozkrecilem go troche przeczyscilem lecz nei byl zwalony niczym :))
|
|
Jeśli masz HP'ka to nic mu nie pomoże i grzać się będzie, taki ich urok. Jeśli chodzi o resztę, to sądzę, że podkładka chłodząca powinna pomóc (tylko nie ta najtańsza)
|
|
Jeśli wylot powietrza nie jest zawalony kurzem, a się grzeje spróbuj zdjąć chłodzenie z układów i nałóż nową pastę. Temperatury możesz sprawdzić programem np. speedfan. A jak koniecznie chcesz podkładkę, to może tu sobie coś znajdziesz http://www.purepc.pl/notebooki/test_podkladek_chlodzacych_do_laptopow_porownanie_28_modeli?page=0%2C0
|
|
Polecam podkladki firmy Zalman mi bardzo pomogla
|
|
podstawa to wyczyszczenie radiatora oraz wentylatora-jak to zrobisz to nic sie nie bedzie grzac
|
|
W media expert są takie podstawki. Na stronie znalazłem dwie sztuki, więc powinny być i w sklepie http://www.mediaexpert.pl/katalog/podstawki-chlodzace,2166/
|
|
No no w Media Expert sa fajne podkładeczki :D Polecam poczekac na jakąś promocje, bo są dosć często.
|
|
Tu masz gazetkę promocyjną - jak Ci się chce, to poszukaj sobie: http://www.mediaexpert.pl/gazetka-promocyjna/?kwnazwa=2013.06.06_Gazetka&kwinfo=SG-bg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |