Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Licznik Rowerowy |
Dziś w godzinach 13-14 zgubiono licznik rowerowy na ulicy Piłsudskiego, wzdłuż ścieżki rowerowej. Mowa tu o odcinku drogi od szpitala do skrzyżowania ulic Piłsudskiego i Legionów. Znalazce proszę o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Licznik Rowerowy |
To lipka :( I skąd teraz będziesz wiedział ile parzyłeś km/h ??
|
|
Odległość pokonana od straty licznika/czas od straty licznika :)
|
|
A tak swoją drogą, to musiałeś nieźle pocinać co ?? Ale licznika szkoda , nowy pewnie conajmniej KEBABa kosztuje:):):):)
|
|
20 złoty bez jaj (.) (.)
|
|
Kieszonkowe poszło się je...ać:):):)
|
|
Gdyby kosztował 20 zł to bym Ci jaśnie Panie forum nie zaśmiecał.
|
|
No to ile? 20.99zł haha
|
|
haha
|
|
Jaka nagroda dla znalazcy?
|
|
Myślę że 50zł za tak ,,bezcenny" licznik, było by akurat :):)
|
|
Tak to prawda musiał dobrze zapierniczać skoro licznik zgubił.Łańcuch się nie przegrzał Kamilku? Dobrze,że widelca nie zgubił bo szkoda chłopaka by było.Pewnie by go składali teraz w szpitalu. Ja podejrzewam maruda,że mu nie o licznik chodzi tylko o dane o zapisaną pamięć w nim. Taki licznik rejestruje prędkość maksymalną.Zapierniczał ze 100km/h po chodniku i chłopak po prostu się boi konsekwencji. A to już wykroczenie:-) Pirat rowerowy:-) Powinni blokady zakładać w rowerach do 50km/h
|
|
Dzięki wszystkim a pomoc. Nawet nie wiecie jak jestem wdzięczny za Waszą pomoc. Dla mnie temat jest zamknięty ale Wam zostawiam pole do popisu. Pozdrawiam
|
|
Nie dość,że pirat to jeszcze pyskaty:-)
|
|
aaa to taka bajka :) Się naginało i teraz strach że ktoś znajdzie i po numerach ramy dojdzie właściciela licznika hahaha . No to faktycznie beknie sporo, jak licznik w niepowołane ręce wpadnie :)
|
|
Tak to wiesz nie są żarty.Poważne wykroczenie do tego pewnie brak przeglądu,brak ubezpieczenia OC,brak świadectwa homologacji łańcucha napędowego.Lawina problemów za tym licznikiem idzie:-) Ja to myślę,że ze dwa lata jak za brata:-) Wronki,Iława albo Sztum:-)
|
|
Jeśli mogę coś doradzić to nic innego jak dobrowolnie poddać się karze. Dostanie chłopak wyrok w zawieszeniu,kuratora sądowego. No i oczywiście sądowy zakaz prowadzenia pojazdów rowerowych:)
|
|
Najlepsze rozwiązanie to dobrowolne poddanie się karze :) Dostaniesz 2lata na 4 w zawieszeniu i po ptokach :) Tyle że pojazdem niemechanicznym nie będziesz już mógł śmigać:) No ale nie będzie źle , hulajnoga jeszcze zostanie :)
|
|
Ja bym go tak nie pocieszał.Papiery będą zabrudzone karany sądownie jak nie patrzył.Karany sądownie czyli potem ciężko znaleźć pracę. Chłopak będzie chciał jakoś odreagować wpadnie w nałóg alkoholowy później zacznie sięgać po narkotyki.Jak nie będzie pracował to nie będzie miał przecież za co. Zaczną się kradzieże,włamania,napady,rozboje. Jak by się nie odwrócił to z tyłu du*a Czyli wracamy do punktu wyjścia:) Wronki,Iława albo Sztum:-)
|
|
Z mojego punktu widzenia to jest bardzo trudna sytuacja tutaj ciężko coś doradzić.Ewidentnie jest problem który wymaga konferencji.Trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw i znaleźć optymalne rozwiązanie z tej(z góry przegranej sytuacji)ale dajmy mu chociaż nadzieję:-)
|
|
Jeśli konferencja to tylko w którymś z okolicznych miast - może będzie okazja przejechać się nową Skodą ;)
|
|
Uważam,że to jest odpowiedni moment żeby temat zamknąć:) To jest pewnie młody człowiek:) Chłopak tam przeżywa grozę:) Nie zamierzam opłacać faktur za bolesną psychoanalizę oraz długotrwałą psychoterapię:) Do tego oczywiście dojdzie proces sądowy o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu:) Kamil oczywiście wujek endemol i wujek maruda żartowali:)
|
|
Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Maruda vel rondo? Czyżbyś marudo zapomniał nicku zmienić ?;> hmmmm Autor: Rondo (---.113.introlan.pl) Data: 08-06-13 19:17 Odległość pokonana od straty licznika/czas od straty licznika :) Autor: maruda (---.113.introlan.pl) Data: 08-06-13 19:26 A tak swoją drogą, to musiałeś nieźle pocinać co ??
|
|
maruda czy ja o czymś nie wiem? :D
|
|
Malanowski przy ByleJaki-m to pikuś :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |