Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Technik Informatyk, SEP do 1kV, Kat. B, Studia Informatyczne zaocznie |
Witam Jestem absolwentem Technikum w Łomży o profilu Informatycznym.Mam 20 lat. Wykształcenie: Średnie zawodowe Studia Informatyczne w systemie zaocznym Specjalizacja: "administrowanie sieciowymi systemami " Posiadam uprawienia SEP-owskie "Eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych do 1kV" - uprawnienia w pełnym zakresie. Prawo Jazdy kat. B. Szukam pracy w Łomży, Zambrowie lub okolicach. Ewentualne oferty pracy proszę o kontakt poprzez e-mail
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Technik Informatyk, SEP do 1kV, Kat. B, Studia Informatyczne zaocznie |
co wiesz np o dos'ie, lantastic'u,novell'u,o jakich systemach mowisz np citrix,unix? czy o "tumaniastym" pnp windows server - a 1kV to jest liniówka czy zwykla? i dziwisz sie ze nie masz pracy? takie umiejetnosci jak ty to maja dzis dzieciaki w 1 klasie gimnazjum pozdrawiam
|
|
1kV to 1kV, nie ma podzialu na liniowke i nie inna sprawa, ze 1kV to do liniowki cienko, ale w czym problem zrobic powyzej
|
|
trochę z dosem i novellu miałem do czynienia... Ale wiadomo tak to tylko to co w szkole... wiadomo poziom w Łomżyńskich szkołach technikum za wysoki wiadomo nie jest. Zawsze trzeba szukac pierwszego doświadczenia bo to jest najważniejsze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |