Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Film z wypadu do Biebrzańskiego Parku Narodowego |
Witam, Sz4k4l powraca :) Będę od czasu do czasu zaśmiecał forum swoimi filmami. Piszcie co poprawiać, jak macie pomysły na fajne projekty jestem otwarty na propozycje, krytykę biorę na klatę :) link: http://youtu.be/8dQK2hbAIBs Miłego oglądania (niecałe 1,5 min) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Film z wypadu do Biebrzańskiego Parku Narodowego |
Jedyne do czego można się przyczepić to to, że czasami kamera drży. Kup sobie jakiś statyw naramienny albo coś. A tak to bardzo ładnie Ci wyszło. Wkoło Łomży jest mnóstwo ładnych widoków, polecam okolice Morgownik-Balik.
|
|
Część ujęć było robionych aparatem a statyw maiłem zajęty przez kamerę :( Cieszy mnie że się podobało :) A okolice Morgownik- Baliki odwiedzę :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
...ogólne fajnie się ogląda... przydało by się więcej panoramicznych ujęć i ciut wcześniej zacząć filmować zanim słoneczko już wstanie... narobiłeś mi smaka na ten balon a później już go nie było na ujęciach... ogólne cieszę się z każdej inicjatywy multimedialnej dotyczącej naszego regionu... warto też wybrać się bardziej na wschód - okolice Białowieży czy Hajnówki...
|
|
Jak już będziesz w Morgownikach to zajedż też do Jurek jest tam fajne miejsce zwane Jazem o tej porze można tam zobaczyć np. bobry i łabędzie.
|
|
Balon nie wystartował :(Od 3:30 zacząłem nagrywać, niestety jak zwykle w takie dni linia chmur bardzo nisko dlatego wschód tak późno pokazany (ciężko trafić na idealne warunki). Następnym razem będę pamiętał o panoramie :) Jeżeli chodzi o okolice Hajnówki i Białowieży na pewno kiedyś, teraz okolica Łomży. Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Super dzięki wielkie za wszelkie takie informacje jak z tymi "boberkami" :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Panowie, mam pytanie gdzie najłatwiej będzie spotkać Łosia, bo z kolego chcemy uchwycić w kadrach w kolejnym filmie. Proszę o normalne odpowiedzi. Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |