Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STS-yyyyyyyyyy |
witam. czy są na forum jacyś gracze u buków??????????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STS-yyyyyyyyyy |
No są...tzn. nie ja ale moi kumple chodzą i obstawiają ...lecznic nie wygrywają:P:P
|
|
I owszem, są :) A coś trzeba ? Nie powiem, żebym zbił fortunę, ale jak raz trafiłem to miałem zadaaaatku sporo na nastepne kolejki, i nadal jestem na plusie - dużym plusie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
I ja gram... raczej sporo! Obecni jestem na nieznaczynm minusie... Ostrzegam ze to naprawde wciaga! Na poczatku po kilku przegranych chcesz sie odegrac! A jak juz sie wygra to sie chce jeszcze! I jeszcze jedno: trzeba sprawdzac czy wszystko na kuponie jest ok bo Panie sie czesto milą!!! Pozdr
|
|
to pogratulować bo moi znajomi mimo wysokich wygranych(1200 to chyba sporo przy studenckim portfelu) są na minusie:P bigi2004
|
|
http://sportbets.pl/ Może to cie zainteresuje. Pozdrawiam
|
|
polak wszystko wymysli
|
|
Ja zamierzam zacżząć grać, bo wydaje mi się to ciekawe.... :P To musi wciągać jak znajomy obstawił 1,2 tys. na raz na 25 meczy i ma wygrać uwaga... 25 tys. zł!!! To musi gościu lubić ryzyko :P... i znać się na tym <lol> ...
|
|
Angel to niemałą sumka ale 1.2 tys moze tez stracic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |