sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ROBI SIE GORACO

pod Galeria Veneda robi sie goraco,juz sa pierwsze ofiary w starciu,prosimy o spokoj apeluje Policja i ochrona Venedy.Prawdopodobnie z nie oficjalnych doniesien do otwarcia moze nie dojsc?sa tam za duze burdy i zamieszki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ROBI SIE GORACO

wpm mam nadzieję że w końcu twój sklep zdechnie i przestaniesz pisać głupot na venedę i żeby było jasne nie mam małego sklepu w łomży itd
zdychaj marudo

Wow ale promocje :)

http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/02-oferta-tygodnia/lomza-ul-w-sikorskiego-zawadzka/swf

wpm podaj nazwę i adres sklepu zobacz jekie ty masz prm0ocje

Taa wpm, nie wiadomo czy tu już się litować nad tobą i tobie podobnymi czy uznać twoją dysfunkcję za wybór. Piwko po 1,49, ja się przejdę na pewno.

Racja Memphi , warto iść bo na mieście KORONA jest po 1.50 .

Promocja po stryju :):)

Koniecznie jeszcze kredyt na zakupy wezcie.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Wii ,,,,ty pajacu ruski biznesmenie hihihi ty juz dawno zdechles kretynie jeden,czerwony baranie czyli komunisto zakichany.

Nie wiem co z wami ludzie? Galerię otworzyli, to jest tylko galeria! Dziś słowo "Veneda" totalnie zdominowało forum. Jakieś głupie rozkminy, po co?Ja rozumiem że emocje są ale nie dajmy się zwariować! Wszyscy przeżywają to wszystko jakby to był niemalże najważniejszy dzień w ich życiu.... Ech...

luśka dla części ludzi to jest najważniejszy dzień w życiu:)myślisz że dla rodzica, który poszedł tam z dzieciakiem był to taki zwykły dzień?
poza tym im więcej doniesień z linii frontu tym większa radość, ja w pewnym momencie aż się popłakałem ze śmiechu..

lubię_żelki chyba masz rację, może po prostu dla niektórych to jest apogeum ;) może po prostu należy to przyjąć ze łzami w oczach i śmiechem na ustach :) Ja sobie i swojemu dziecku zaoszczędziłam takich atrakcji, bo szczerze mówiąc trochę się spodziewałam takich skutków.

lusiu...

ale za parę lat dziecko może mieć do Ciebie pretensję, że nie było na najważniejszym wydarzeniu w życiu Łomży!

No wiesz co luśka ?

Jak mogłaś swijemu dziecku wyrządzić taką krzywdę ?? :):):)

Żeby nie iśc z nim na największa uroczystośc w historii łomży !!!

To my tu wszyscy nawet na forum podziwiamy ten piekny dzień a ty ot tak sobie olałas ??
Wstyd , zwłaszcza przed dzieckiem !!!

Hahahaha faktycznie, no trudno, będę kombinowała za parę lat jak mu to wytłumaczyć ;)

Zostało tam coś jeszcze za poł ceny? Czy już nie ma po co się wybierać..? :)

Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie

Idziesz maruda?

Poszedł bym ale mój sobowtór wszystko z promocji tym z Janowa oddał :)

a no faktycznie,nie zwróciłam uwagi i myślałam że piszę do Ciebie.upssss

hahahaha gapowe:):)

zdarza się ;-)

policja i ochroniarze apelują żeby ludzie brali po 10kg curku mąki i nie więcej niż 10 opak. draży bo większe ilości spowodują awarię i tak ledwo już ruchomych schodów galerii..

I po 2 x10 papieru toaletowego ,bo przecisnąć sie nie można nigdzie pomiędzy wózkami wyładowanymi pod sam sufit:):)

kurde, dziecko chce do KFC a tam taki dym:D

ludzie nakręcajcie sie - ale nic nie przepije TESCO _ DLA CIEBIE I RODZINY. A zapomniałem jeszce o EURO AGD - MIKROFALA ZA JEDDDDDDYNE 99pln

Bo to Łomża własnie i jej okoliczne perełki :):)

Draże miały być 5 w cenie 1, a mi przy kasie policzono 1 w cenie 5 ... dopiero teraz w domu się zorientowałem....i znów dzwoń po taksi pod wenedę to jak ja tu na swoje wyszłem....? moja noga już tam nie postanie

Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie

Maruda - draże to nic - Miałem 200 pln - mówie zrobię zakupy z kalkulatorem. Liczę i liczę i jest dwie stuwy. Ide do kasy Baba liczy i liczy i wychodzi paragon 479,99 . Ja na głos KUR>>>. No i co i cofamy zakupiony towar. Promocja . Promocja - zawsze w cenie

kawal chooja
a baterie toś Ty kiedy wymienial w tym kalkulatorze?:D

A i zapomniałem dodac - pojechałem po babce jak to ze mnie kawał ch......... A ona co ja poradzę - zarabiam 890 pln .

No. z kur.... a po co ja tam tez poszedłem - imprezowa

I forumowicze poszli dobic watachę :)

to trzeba bylo się uczyc to wyplata bylaby wieksza i w pamięci bys lepiej liczył:D

uważajcie jutro rano jadąc do pracy.

prawdopodobnie już i sygnalizację świetlna na krzyżówkach rozkręcili!

kawal chooja
jak jesteś taki jak Twoj nick to idź i zrob tam porządek, a potem daj znaka to na longera pojde jak się wyciszy:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org