sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I.S.T s.c.

Witam,
Mam pytanko do forumowiczów korzystających z usług firmy I.S.T s.c. a brzmi ono : czy nadal jest blokada że w tylko ograniczonych godzinach mozna sciagać dane np. z Emule Kazy itp. ?? Co wogóle myslicie o tej firmie i jaki jest wasz stan zadowolenia z ich usług ?? dzieki Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I.S.T s.c.

Nie wiem bo nie korzystam z e-mule. Ale IST jest spoko dbają o klijenta i wogle usługi na wysokim poziomie.

Przyznam, ze jestem zadowolony z tych uslug, ktore mi proponuja z emule mozna sciagac z tego co sie orietuje z kazy tez czasami sa transfery 6Mb/s slyszalem ze sa osoby ktore mialy nawet 12Mb/s
Tv sieciowa bedzie juz nawet jest jeden program ale jakosc slaba czekamy na wiecej! :) servery sieciowe cs, et i q3> HUB sieciowy... jest ok, na poczatku zalozenia mialem watpliwosci do tego neta ale teraz jest spoko wsio na swoim miejscu mozna powiedziec:)

Ostatnio transwer na poziomie 200 KB/s - 300 KB/s w ciagu dnia nie jest niczym specjalnym :) Tak samo w nocy 800 KB/s

można ściągać w dzień i noc, ale transfer dość słaby.

hehehe, usun wirusy z komputera :)

vonReuffen - to jaka lepsza firme internetowa polecisz bo konczy mi sie umowa z siecia kablowa i chce zmienic- oprócz TP SA.

Officzek ja akurat z jeden z firm która oferowała internet przez sieć lan zrezygnowałem bo nędza była, mam teraz Vectre 1Mb i wszystko elegancko działa :)

ale placisz okolo 100 zl

ja mam vectre ale ten najnizszy pakiet... mam okolo 20KB/s wiec lipa... a chce tak do 60 wiec moze cos polecicie??

ist zakladaj.... czlowieku

Polecam IST.
Transfer naprawde spoko. Istnieje mozliwosc wykupienia zewnetrznego IP (sam tak zrobilem).Wowczas nie ma zadnych ograniczen ( p2p itp.).

buli a ile kosztuje wykupienie takiego IP?

wykupienie takiego ip kosztuje 59 zl na rok

Ogolnie musze powiedzieć, iż jestem zadowolony z usług swiadczonych przez tę firmę. W porówaniu jakośc i cena/jakosc dałbym tej firmie pierwsze miejsce. Neostrada niech sie schowa.....
Firma testuje narazie nadawanie sygnału telewizyjnego przez siec osiedlową, wiec przyszośc maluje sie w jasnych barwach, przyszłośc to IST :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org