Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na tropie Koczissa |
Dawno nie udzielał sie na forum Koczisss. O ile wierzyć jego zaciekłym wrogom - Wcale Mu z twarzy tak żle nie patrzy, nieprawdaż?: Zapiekły wróg koczisss'a , niejaki Tkac twierdzi, że to jego wizerunek. http://img80.imageshack.us/my.php?image=wrog7zc.jpg (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na tropie Koczissa |
Wprawdzie kocziss nie bardzo wyraził zgodę na publikacje wizerunku, dlatego podaję jedynie link. Z rozwinietej dyskusji wnosze, że wizerunek jest prawdziwy. Mogę jedynie mieć nadzieję, że nasze spory na płaszczyźnie białostocko-łomzyńskiej nie odbija się od dna, które ostatnio osiagnęły. Myślę też, że problemy, z którymi kocziss styka się na co dzień nie sa dla nas zrozumiałe. I jest to kolejny argument za rozwodem białostocko - łomżyńskim. kocziss, niestety zmuszony jest do polemik jak niżej: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=39224021 nie schodźmy do poziomy Tkac'a i jemu podobnych. Howgh!!! (........)
|
|
errata: miało być "odbiją się od dna, które ostatnio osiagnęły" Howgh! (........)
|
|
Wszędzie pełno tego koczissa. Niczym "Jasia Śmietany" na Onecie... Pozdrawiam
|
|
Ten wypierdek to Kocziss ? ten pogromca Łomżyńskiego portalu ?, ten Jaś Fasola ? o matko . Tak kończą Białostoczanie po 24 latach życie w stolicy Poldlasia . Lepiej żeby nie mył włosów wodą z Białostockich kranów bo mu ten wybujały włos całkiem zejdzie . Biedni Ci Białostoczczanie w kranach mamy taka wodę jaką oni kupują w sklepach jak o mineralną
|
|
Człowieku lecz się! Widzę, że tylko potrafisz obrażać! Ja wypierdek? Ok, ale pokaż swój wizerunek, to się okaże kto naprawdę jest wypierdek!
|
|
Tak Jacek, to mój wizerunek, który tkac skopiował z mojej strony, nie pytając mnie o pozwolenie, a do tego dołączył tekst, którego treść nie jest prawdziwa! Jeśli ktoś nie wie co tam jest napisane, bo może nie zna tych literek (a jeśli nie zna, to jest młody szczaw i nie uczył się w szkole ruskiego) to podaję: Nieprzyjaciel narodu białoruskiego. Trochę tkaca postraszyłem, ale jeszcze zastanawiam się, czy go za to załatwić, czy nie!
|
|
Strasz dalej i nie daruj, ale z umiarem, bo będziesz jak za człowieka odpowiadał. Niestety pabloz4 potwierdza moje obawy, że dyskujsje łomzyńsko-białostockie "dno osiagnęły" (........)
|
|
koczisss to Ty ?
|
|
Uwaga!! Powyżej znajduje się niezwykle filozoficzna, mądra i ułożona wypowiedż (oczywiście to post ptysia91). Ptysiu, przeczytaj 7 post od góry!!!!!!!
|
|
ten cały Tkac tez dobry - taka białoruska ``budzi-suka``.wole juz z koczissem sie klocic i czasami godzic bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |