sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szkoła angiel. która najlepsza?

Potrzebuję Waszych fachowych opinii o naszych rozsiewających sie jak grzyby po deszczu szkołach języka angielskiego. Uczęszczałam onegdaj do Language Educatione, mieli tam native speakers, to mi odpowidało. A jak jest w innych? Czeakam na Wasze rychłe odpowiedzi.... pliiiiizzzzzz ;-)))
***Ja***

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szkoła angiel. która najlepsza?

Ja tam się sam nauczyłem, trochę samozaparcia tylko trzeba

Ave

słuchaj KOSZMITKO!
Ja chodzę do British School, na pewno o nich słyszałaś, duuuuużo ich reklam i ulotek można było spodkać. Jestem zajebiście zadowolona! bardzo mi sie podoba zwłaszcza że uczy mnie całkiem przystojny facet! I NA DODATEK MŁODY. Jestem na trzecim poziomie i jakoś sobie radzę, o innych szkołach trochę słyszałam ale to nic ciekawego, więc sobie nie zawracaj głowy.
POZDRAWIAM
KKONOPKA
PS. MOŻE WY COŚ WIECIE O INNYCH SZKOŁACH??????? JA TEŻ CZEKAM NA CIEKAWE OPINIE. PA

Dzięki ludzie, dzięki!
Tyle tylko, ze samozaparcie nie wystarczy dajmy na to do konwersacji...
Ja czytam ksiażki, oglądam programy i filmy, ale to za mało... Trzeba sobie gramatyke poukładac... i takie tam, piszcie jeszcze piszcie....
czekam
pilnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org