Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkoła angiel. która najlepsza? |
Potrzebuję Waszych fachowych opinii o naszych rozsiewających sie jak grzyby po deszczu szkołach języka angielskiego. Uczęszczałam onegdaj do Language Educatione, mieli tam native speakers, to mi odpowidało. A jak jest w innych? Czeakam na Wasze rychłe odpowiedzi.... pliiiiizzzzzz ;-))) ***Ja***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkoła angiel. która najlepsza? |
Ja tam się sam nauczyłem, trochę samozaparcia tylko trzeba Ave
|
|
słuchaj KOSZMITKO! Ja chodzę do British School, na pewno o nich słyszałaś, duuuuużo ich reklam i ulotek można było spodkać. Jestem zajebiście zadowolona! bardzo mi sie podoba zwłaszcza że uczy mnie całkiem przystojny facet! I NA DODATEK MŁODY. Jestem na trzecim poziomie i jakoś sobie radzę, o innych szkołach trochę słyszałam ale to nic ciekawego, więc sobie nie zawracaj głowy. POZDRAWIAM KKONOPKA PS. MOŻE WY COŚ WIECIE O INNYCH SZKOŁACH??????? JA TEŻ CZEKAM NA CIEKAWE OPINIE. PA
|
|
Dzięki ludzie, dzięki! Tyle tylko, ze samozaparcie nie wystarczy dajmy na to do konwersacji... Ja czytam ksiażki, oglądam programy i filmy, ale to za mało... Trzeba sobie gramatyke poukładac... i takie tam, piszcie jeszcze piszcie.... czekam pilnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |