niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kebab 24h ulica zawadzka - polecam!

Odrazu mowie ze nie jest to zadna celowa reklama i w nosie mam odpowiedzi ktore beda to sugerowac.

Poprostu z polecenia zjadlem dzis kebaba na ulicy zawadzkiej "kebab 24h" na przeciwko kauflanda i za rogiem banku pko bp.

Uprzejma obsluga, dobre ceny i przede wszystkim smacznie.

Maly kebab z baranina za 9 zl - i naprawde sie najadlem.

Moze komus to pomoze w pomysle na podwieczorek.

Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kebab 24h ulica zawadzka - polecam!

byłem, smacznie i tanio, ale na lipowej mi bardziej smakuje, tylko że do 24h mam bliziutko więc będę się tu zaopatrywał XD
obok tego kebaba 24 powstanie za jakiś czas drugi, normalnie wysyp

A ja tam jadłam i niestety mi kompletnie nie smakuje.Ale ile ludzi na świecie,tyle upodobań smakowych:)Dla mnie nie za bardzo.

jakim trzeba byc pustakiem aby zakładac taki temat, bo kebab mu smakował to musiał o tym napisać...
Załóż jeszcze temat o tym jakiego miałeś stolca po tym kebabie, na pewno wszystkich zainteresuje...

OjciecR.

Pocaluj mnie w dupe i napewno uczestniczysz w dyskusjach z jeszcze mniejszym wg ciebie sensem.

Dla mnie ty jestes debilem i ponawiam zarowno ciebie jak i ta wypowiedz mam w dupeczce kretynie :)

Uważaj bo popuścisz w gacie po tym kebabie ...

kolejna samoreklama .... masakra

A ja zdjadłem kanapkę ze szynką i ze serem i mi smakowało. Nie ma to jak pierd*** głupoty o kebabie.

dobry temat. a kebab to nie wiem ale popróbuje

Na tym forum 75% tematow jest o niczym.

Kebaba tez mozna uznac za nic - ale wiekszosc z was je czasem na miescie. Dlatego pomyslalem ze napisze - choc wcale sietym nie szczyce.

TAK! Jestem tym obcokrajowcem ktory stoi za barem i sympatycznie obluguje i wlasnie robie SAMOREKLAME!!!

... i nie uwazam ze to cos zlego - zawsze darmowe i gdzie niegdzie dotrze...

cxz3 - buraku!

Ja tam jadłam jakiś czas temu i był wstrętny. Mięsa aż za dużo... Nie szło zjeść. Z warzyw plasterek ogórka i od cholery kapusty. Do sosu niestety nie dotrwałam, bo był gdzieś na samym dnie. Zrezygnowałam z jedzenia mniej więcej w połowie, albo i wcześniej. Może teraz już coś się zmieniło, nie wiem. Tamten pierwszy raz mnie skutecznie zraził :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

OjciecR to samoreklama tak jak cxz3 wspomniał więc wiesz hehe dużo lepszy od tego 24h jest na sybiraków/tak mówią wszyscy zatem to nie wypadł/ marecccki a o wydawaniu za 'mało' już parę osób to mi mówiło tyle że pamiętaj na tym się nie dorobisz często przechodzę obok i rzadko kogo kogo kolwiek widać aby zajadał tego przepysznego kebaba to pewnie dla tego ta reklama hehe nie bójcie się czekamy na otworzenie drugiego obok

dużo i pysznie...:)

Dziś w nocy przetestowałem i powiem szczerze że dobrze, że taka nocna szamka powstała na południu. Obsługa bardzo przyjemna, a sam kebab zjadliwy, trochę monotonny tj. fala kapusty, a potem etap wcinania mięsiwa. Mogliby go szprycować większą ilością sosu. Jeżeli ktoś chce się tanio najeść, to zdecydowanie polecam. Jadłem w wielu miejscach i powiem szczerze że całkiem dobrze wypadł na tle innych.

Trochę zachęcony waszymi opiniami zadzwoniłem dziś i zamówiłem kebaba na wynos, poinformowane mnie ze za kwadrans mogę przyjść po odbiór. Poszedłem i muszę przyznać że jestem totalnie zawiedziony. Żenada, dwóch panów stojących i śmiejących się jak idioci i pani która przyjmowała zamówienie powiedziała mi że nie ma mego kebaba ale ma sos czosnkowy- totalna idiotka. Jak pokazali mi bułkę do kebaba XXL to myślałem że padnę- małe to niesamowicie, sorry ale totalna porażka, obsługa- zero, wielkość kebabów- do dupy.

wlasnie wrocilem..kebab dobry sosy tez tylko ze bulka nie chrupiaca .. panowie troche mnie obrzydzili tym ze rekami to wszystko robili i tylko jeden z nich mial jedna rekawiczke,, i slabo mowia po polsku wiec duzo pomylek zachodzi . ale dobry ..

Tamtejszy kebab jest naprawdę super, byłam pozytywnie zaskoczona. Miecha tyle w tym kebabie, że trzeba być naprawdę głodnym, by to zjeść :)

Jak dla mnie to chyba najlepszy kebab w mieście.

Co macie za problem, że ktoś dzieli się swoimi doświadczeniami nawet dotyczącymi kebaba?

Kebab OKROPNY !! Wcale nie dało się tego zjeść , przede wszystkim mięso surowe nie dopieczone ... NIE POLECAM...

Kumpel zjadł w piątek to dopiero wczoraj wieczorem wyzdrowiał po tym polecanym kebabie ... ;)

mareccki
a mnie nikt nie wydał takiego polecenia,cobym miał zjeść tam kebaba :-)),twój szef to tyran:-))

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Co macie za problem, ale sam napisze, że jest najlepszy!

Czy pomoce dydaktyczne są skuteczne?

A ja wam powiem Kochani, że z małżonkiem wczoraj o 1 w nocy jedliśmy (ja tortille - mega wielka, mega super, mąż dużego Kebaba - był super EXTRA!!!!! fajna muzyczka heheh

Według mnie najlepszy kebab, tortilla i nie tylko jest na Kazańskiej SNACK-BAR (obok Alexa), jest pyszny, duży wybór sosów jak chyba nigdzie w Łomży. Wystrój lokalu też fajny. Naprawdę warto.

Ile jeszcze nicków założysz? Interes nie idzie?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

hehe

drzewko_szczescia raczej nie i do tego zauważyłem że konkurencja się otwiera już na dniach eheheh dosłownie obok to nie ma co się dziwić tyle że po szyldzie widać że to raczej osoba też która ma mało wspólnego z gastronomią / takie szyldy to 10 lat temu robili/ ale nie zmienia to faktu że polak zje zawsze u polaka /chbya ze to nie polak a jakaś srak a heehhee/

już w dupe nie lezo te kebaby,ciągle ktoś otwiera nowego kebaba po cholere to,i zachwala że taki dobry,kebab dobry to po pijaku i jak chce się jeść a tak to bym nietknął bleeeeeeee

aa

nie jadam tego cudu bez względu na to jak to ktoś będzie zachwalał. Żaden z tych produktów w tym mieście nie ma nic wspólnego z kebabem. Jest to typowy przykład potrawy wymyślonej podobnie jak ryba po grecku która nic nie ma wspónego z Grecją. Ten kebab to typowy zapychacz do którego pakują co się da i pasą tym ludzi taśmowo i globalnie.

Fantic

a na szamkę dla szamiących a nie jedzących zdrowo i rozsądnie to się nadaje. Bo wszamać to i można własne gacie.

Fantic

Sprawdziłam, polecam. Poprosilismy bez kapusty, więc kebab miał duzo mięsa. Może lokal z wyglądu nie zachęca, ale serwuje dobre jedzenie. Lepszy jest z baraniną niż z kurczakiiem, ale to kwestia gustu.

4lomza.pl - największe polskie forum o kebabach.

http://www.youtube.com/watch?v=1iN1mT4_GgA Hymn Łomżyńskich Grubasów którzy wpierdzielają kebaby ...

Pewnie, że ciężko o obiektywną opinię - szczególnie jeżeli chodzi o upodobania smakowe. Jeżeli mam się wypowiadać w kwestii "24h" to jadłem tam już 2 czy 3 razy. Powiem tak:
-obsługa - super! Uprzejmie, "wporzo", jakby nie było w stosunku do klienta są OK
-szybkość realizacji zamówienia - średnio/wolno
-jakość - jak dla mnie smakowo jest OK, choć i tak wiemy, że ta "baranina" nie do końca jest baraniną :)
-sosy - jak dla mnie te z ul. Bema wygrywają zdecydowanie, tutaj jakieś wodniste, aż kapie
-24h - super sprawa
-mucha w kebabie - koniec, więcej tam nie jem. Tragedia. Nic gorszego chyba nie mogłoby się trafić w restauracjach/fastfoodach;
Dodatkowo brak kasy fiskalnej - a obowiązkiem ich jest wystawienie klientowi paragonu. Tylko czekać, aż im się skarbówka do dupy dobierze.

Smacznie, ale ten robal odstraszający. W każdym razie życzę smacznego, ktokolwiek by się tam nie wybierał :)

;)

Luke_O, w yamie kasa fiskalna jest a nigdy nie widziałem na oczy tam paragonu i jakoś działają...

Luke_O mogłeś uprzedzić że zaraz obrzydzisz z to muchą akurat jadłem heh co do kasy fiskalnej to nie muszą mieć puki jakiegoś tam obrotu nie wykażą coś takiego jest ale zazwyczaj cwaniaki wskazują utarg 50zł dziennie i mogą tak bujać się parę lat tak jest np. na bazarze ttyle razy tam przychodziłem i zauważyłem że okkolo 80% /tak bynajmniej trafiam/ to są klienci 'obcokrajowcy' nie wnikam czy czeczen /nie ubliżając/ czy ktoś inny ale chodzi mi tu o to że zobaczcie
możecie ich za to podziwiać bo oni mają honor swój ponieważ taki obcokrajowiec na stoo% nie zje na dworcu bema czy sybiraków czy małacha tylko zrobi te parę set merów ale na tyle jest solidarny że pójdzie do tych armeńców /czy egipcjanów/ chcąc nie chcąc pewnie nawet są zadowoleni że Polacy takiego jak oni honoru nie mają stołują się u nich / nie wszyscy ale większość/ myślałem że ci obok pozamiatają im klientów /polaków/

OjciecR - ale ją mają. Radek - no cóż. Ja też tam jadłem - do czasu :)
Nie miałem na celu nikogo pogrążyć, przerazić czy coś podobnego. Nie mam też na celu robienie złej reklamy. Przecież pochwaliłem za obsługę i jakość - smaczne. Po prostu ta jedna sprawa mnie przeraziła, a "kasa fiskalna" niech będzie dla nich dobrą radą i niech coś z tym zrobią. Niech się przyłożą.

;)

Luke_O swoją drogą aż mnie zaciekawiłeś 'tą' yam caffe bo faktycznie ile razy tam byłem to paragonu nie dostałem a z tego co wiem to obowiązkiem każdej firmy jest wręcz wepchnąć klientowi paragon bo inaczej przy kontroli mogą nawet chbya do 10 000 zł wlepić mandat czy cos takiego ale myślę po prostu że kontrole skarbowe pracują do 16.00 i są to państwowe firmy którym nie płaci się za nadgodziny i dla tego w yamie jest tak ale w sumie właściciel yamy jest ok i płaci też ludziom ok zatem lepiej nie drążyć tego tematu niech sobie zarabia a co mu tam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org