czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Egzamin kat.A

Miał ktos dzisiaj juz egzamin ? czy bedzie miał ? bo chciał bym sie dowiedzec czy te warunki pozwalaja na przeprowadzenie egzaminatora... Gdyż sam mam jutro egzamin z rana

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Egzamin kat.A

Widziałem na mieście rano bikerboya ktory miał egzamin - także jak nic do jutra nie spadnie to powodzenia.
Ponoć temperatury nie mają znaczenia wystarczy że jest sucho. Też na to liczę bo startuje 8.11.

okey wielkie dzieki :}

8 ? ;] akurat moj kumpel tego dnia ma na 12 , a napewno pogode bedziez miał po idze jesien jeszczie od 8 do 16 stopni w całym kraju i słonecznie bedzie tego dnia;]

ktos moze zdawał dzisiaj z Forum ?;]

Dzisiaj dwie osoby były egzaminowane przez p.M.Filipkowskiego :)

Udało sie zdać :] naszczescie :]

gratulacje:)

Gartulacje :)

tech235 LwG Bracie Wiatru:) I pamiętaj dwa magiczne słowa Rozsądek I Wyobraźnia :)

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

LwG :]

A tak dla innych ktorzy beda zdawać , dzisiaj zamiast zdawac na yamaha ybr250 to zdawalismy na tej yamaszce 125cc ... bardzo wolny motor do robienia 8 , na osemce ster tak lajtowo chodzi ze mozna łątwo za linie wyleciec... Niestety za pierwszym podejsciem na 8 tak sie stało i wjechałem na line;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org