Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakiej muzyki lubicie słuchać? |
Zacznę od siebie ;) Lubię przede wszystkim spokojną muzykę, tak aby można było się wyluzować, miłą dla ucha. Staram się odkrywać nowych twórców niezależnych, którzy komponują swoją muzykę z pasją - szczególnie polskich. Ostatnio słucham na przykład duetu Kubeckiej i Willow, którzy nagrali razem utwór Riven.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakiej muzyki lubicie słuchać? |
niezłe ....
|
|
Lubię tradycyjnego roka z lat 60-70-80, oraz trochę nowszego indie rock. Byłoby świetnie gdybyś to zobaczył studia krakow
|
|
wszystkiego po trochu..ale najczesciej to kelly clarksson,medina a dla wyluzowania i uspokojenia najczescie w wannie ballady celinki..to w domu..w samochodzie mam swoja plytke i najlepiej mi wychodzi po ciezkim dniu wsiac i jechac przed siebie gdziekolwiek bez sensu z ulubiona muzyka na fula Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Slipknot, Soilwork, Soulfly, Times of Grace, Stone Sour, FFDP, Killswitch Engage, All That Remains, Feeder, The Feelers, tyle w **** dobrych kapel jest!;)
|
|
|
Takiej którą lubie i słucham często :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |