Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala weselna Łomża i okolice:) |
Witam, która sala weselna najlepsza?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala weselna Łomża i okolice:) |
Miałam w lipcu wesele w Kisielnicy i jestem bardzo zadowolona, polecam
|
|
tylko nie biała dama na poligonowej.
|
|
Zgadzam sie z m1985 jesli chodzi o sale w swojskiej kuchni w kisielnicy Sala godna polecenia wszystko ok. Leciala ostatnio reklama ze sa po remoncie.
|
|
Ładnie jest w sali sredniej PERŁA w Łomży.. cena nie jest zła.. więcej jak 160 nie zapłacisz jest w tym 5 dań na gorąco i 13 przystawek. wystrój jest na prawdę świetny.. byłam w tym tygodniu i pytałam:-) Jagna
|
|
duza też jest piękna tylko musi byc wieksze wesele by sie nie ganiac po parkiecie
|
|
Jędrusiowa zagroda-pysznie,przestrzennie. ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
a tam najlepsza... aby drogo było i już będziesz mogła mówić że w najdroższej czyli najlepszej :P
|
|
Każda sala ma to coś, w każdej są wesela . Uważam,że nie ma pojęcia najlepsza, bo ile weselników tyle opinii. Pozdrawiam
|
|
My z żoną bardzo zadowoleni jesteśmy z sali weselnej w Motelu Zacisze w Piątnicy. Zdecydowaliśmy się na tę salę, ponieważ była świeżo po remoncie: kolumny, klimatyczne oświetlenie i były wolne terminy - zamawialiśmy 6 mc przed ślubem. Cena w porównaniu z innymi w okolicy była znacznie niższa, a sala i obsługa po prostu super. Dobrze, że nie zdecydowaliśmy się na te drogie sale gdzie trzeba zamawiać 2 lata przed żeby w ogóle termin wolny dostać, a później się tylko denerwować.
|
|
Dużo od gości zależy :)))
|
|
My z nażeczonym tydzień temu zarezerwowaliśmy salę w Motelu Zacisze i mam nadzieję, że nie będziemy żałować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |