Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adwokat |
Mam pytanie-czy ktos moze polecic mi bardzo dobrego adwokata prowadzacego prawa wspolnot mieszkaniowych? Jaki adwokat zna sie na tych sprawach najlepiej? W lomzy lub niekoniecznie-czekam na porade
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adwokat-Szukam |
czyzby nikt nie znal i nie mogl polecicb. dobrego adwokata??? chyba ze w lomzy brak takowych
|
|
Re: Adwokat |
Ja napiszę którego odradzam: ANNA ANUSEWICZ,dużo bierze,no i do tego nic nie robi.
|
|
Są dobrzy , jak wszędzie na świecie , osobiście TAKIEGO specjalisty od wspólnot mieszkaniowych nie znam ( w Łomży jest to raczej mało popularne i rzadko spotykane - Warszawa lub Białystok ) , a gdyby nawet to pytanie postawione na NIEWŁAŚCIWYM forum . Tu 99% piszących , to gimnazjaliści i bezrobotni , co Ci mogą doradzić ? PS : życzę powodzenia , może odpisze ten brakujący 1 % ?
|
|
Polecam Robert Jastrzębski i Wspólnicy na Szkolnej mi pomógł
|
|
... a Ci w/w wymienieni to : SPECJALIŚCI OD WSPÓLNOT MIESZKANIOWYCH ?
|
|
Abstrahując to : Pacjenta boli ząb , szuka DENTYSTY , a kierują go do LEKARZA RODZINNEGO . Jeden i drugi to lekarz .
|
|
faktycznie chyba musze przyznac racje- nie ma na owym forum powaznych ludzi-lub tez-nie powaznie podchodza dop tematu proste pytanie a taki klopo z odpowiedzia. coz zawiodlem sie na lomzyniakach i innych forumowiczach
|
|
a tak na marginesie-wsrod wszystkich forumowiczow nie ma nikogo kto szukal porad prawnych? no chyba ze prawda tkwi ze forumowicze nadal chodza do szkoly
|
|
Elżbieta Maleszewska .... piękna i zabójczo inteligentna. Polecam oksana
|
|
piekna? czyli co ? ma reperezntowac rewie mody tak? dobrze rozumiem?
|
|
to była krótka forma humorystyczna ... nie chcesz nie korzystasz z mojej porady. Czy dobrze rozumiesz ? Nie wiem. Nie jestem w stanie ocenić Twoich procesów poznawczych. oksana
|
|
akurat nawet na krotkie formy humorystyczne nie mam najmniejszej ochoty,postaw sie w mojej sytuacji a zrozumiesz ale chyba ze jestes.....
|
|
Twoja sytuacja jest mi w pełni nieznana, nie mam więc odniesienia. Polecam wykonanie telefonu do gmachu sądu w Łomży. Pracownik administracyjny poinformuje Cię o ewentualnej osobie, która jest w stanie udzielić Ci porady lub służyć pomocą. Polecam również profesjonalne strony internetowe z wykazem prawników w Polsce. oksana
|
|
dzieki za info
|
|
Polecam się oksana
|
|
hmmmmmmmmmm
|
|
" ... hmmmmmmmmm ..." to sformułowanie dla mnie ? oksana
|
|
tutaj jest jeden człowiek który jest min. od spraw mieszkaniowych może on ci pomoże. https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/
|
|
A może dobrym pomysłem byłoby skontaktowanie się z jakąś spółdzielnią mieszkaniową? Z reguły obsługujący ich prawnicy specjalizują się na prawie mieszkaniowym i spółdzielczym, ale na bank znają się i na prawie wspolnot, które też przecież wydzielają się ze spółdzielni. Znam dwie panie mecenas, które obsługują dwie łomżyńskie spółdzielnie. A
|
|
Antuka, to podaj ich nazwiska jak mozesz?
|
|
Antynka, przepraszam za literowke.
|
|
Wszyscy adwokaci sa piekni,oni/e maja pojecie jak kase wyrwac od barana zeby ,,,zylo sie lepiej,,,hehehehe a ty czerwony baranie plac i placz.
|
|
dick adwokat jest juz wolny Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |