Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Labirynt |
Co myślicie o Labiryncie- nowym lokalu w Łomży? Byliście tam? Warto iść? Jak ceny, jakość, obsługa? Proszę o opinie.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Labirynt |
Proszę o konkretną lokalizacje tego sklepu.
|
|
waldek tyś gorszy niż ptysiu !!
|
|
hehe to nie sklep. chyba ze powstał tez ostatnio taki sklep :P ale lokal na Sikorskiego przy kręgielni (dawny załom) lokal całkiem fajny tylko jak byłem ostatnio w sobotę tam to odniosłem wrażenie ze jest to lokal dla troszkę starszych niż 18-21lat ale może akurat tak trafiłem że większość bawiących się była znacząco ode mnie starsza i ubrana w gajerki ale to może w związku z otwarciem. Ogólnie bawiłem się całkiem dobrze...
|
|
|
Ja też byłem i średnia wieku to coś >25 lat :) Ale nie było źle, piwo 4zł... Ludzie! Tylko zastanówcie się robiąc nowe lokale - czemu muzyka musi dudnić, że własnych myśli nie słychać i dlaczego mimo, że jest duszno puszczają parę... w klimatyzację mogliby zainwestować.... :))))
|
|
no to 3ba samemu sie przekonać nie bazować na opini innych:-P daniel
|
|
Lokal jest zaczepisty byłam tam już kilka razy można poznać dużo fajnych ludzi muza jest okej i serwują dobre drinki obsługa jest rewelacyjna POLECAM:-))
|
|
Lokal jest zaczepisty byłam tam już kilka razy można poznać dużo fajnych ludzi muza jest okej i serwują dobre drinki obsługa jest rewelacyjna POLECAM:-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |