Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vectra Astra 1,7 td Isuzu opinie |
Witam Zastanawiam się nad zakupem opla vectry z silnikiem 1,7 isuzu . Czy ktoś z was posiada lub posiadał auto z tym silnikiem ? Czy byście go polecili czy nie ? Czy jest awaryjny i jak ze spalaniem ? Z góry dziękuje za odpowiedzi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vectra Astra 1,7 td Isuzu opinie |
Poezja,poezja,poezja.Tak w trzech slowach mozna skwitowac to autko,mowie o Astrze II z tym silnikiem.Malo awaryjne i male spalanko,wrecz symboliczne.
|
|
Małe spalanie to fakt, ale niektóre części są droższe w porównaniu do innych aut z silnikiem diesla "Są dwa sposoby odnoszenia sukcesów w życiu: albo dzięki własnej pracowitości, albo przez głupotę innych"
|
|
Hej ja też mam asterkę z tym silniczkiem , faktycznie małe spalanie .Najczęstsza usterka to sterownik pompy , naprawa to wydatek kilkuset zł , nowy masakra tak samo pompa , no i czujnik położenia wału z czasem czeka to każdego posiadacza tego silnika . Mi narazie poszedł sterownik ale mija już rok od naprawy i wszystko działa ,ogólnie polecam .
|
|
a nie lepsze 2,0 ?? Ja mam w swojej atrze (kombi) 2,0 isuzu i kopa ma dobrego, silniczek wymiata, 220 tys. i żadnych awarii silnika. Trochę jedynie bierze olej, ale mieści się w normach. ---------------------------------------------
|
|
ja miałem 1.7TDS isuzu super silnik 160tyś sam przejechalem i nic polecam
|
|
no tak ale to wcale nie jezdzi przespieszenie do setki to chyba ponad 20s zabic sie mozna tym autem czym wy sie zachwycacie
|
|
mój kolega takie coś ma , jego żona tym jeździ po dzieci do szkoły i też narzeka że to lipa to że mało pali to fakt ale jeśli chodzi o to żeby w krytycznej sytuacji coś z niego wydusić no to MASAKRA !! to jest dobre dla dziadków
|
|
Miałem przejściowo corse z tym silnikiem. Spalanie w mieście - w zimie ok 6L/100km. - w lato nie sprawdzałem. Wolnossący diesel, nie ma co się w nim psuć. Ceny części nie znam, bo nic w nim nie robiłem. Podejrzewam żeby też pojechał na oleju opałowym, czy nawet roślinnym. Przyśpieszenie faktycznie mógłby mieć lepsze, ale coś za coś. Polecam do poruszania się po mieście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |