sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studniowka

jak myslicie gdzire byla najfajniejsza studniowka ja uwzam ze w 3 lo byla ********* bo bylem to wiem wybawilem sie na maxa bez kitu co wy na to ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studniowka

bez kitu to robio okna w TERazycie,co ty na to ????

nieee najlepsza byla 4LO w Polonezie :))) Niezapomniana i niepowtarzalna. Mozna bylo sie wybawic z uczniami i z nauczycielami, ktorzy okazali sie super :)))
A swoja droga dla kazdego jego studniowka byla najlepsza...

bardzo przepraszam, topic bez sensu. Na ilu studniowkach trzeba byloby byc by moc dokonac oceny? ja bylem na jednej. nie moge powiedziec ze byla najlepsza ze studniowek lomzynskich. moge za to powiedziec ze byla najlepsza z tych na ktorych moja noga stanela na parkiecie a nozdrza mogly wdychac przesiakniete zabawa powietrze. tyle moge powiedziec. wiecej nic. ;)

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

no a ja bym byl za stódniówka w 3LO tylko szkoda ze mnie byc nie moglo :(

... napewno wszyscy zaluja ;>

Ja myśle i wiem że wiele osób sie ze mną zgodzi że lepszej studniówki w Polonezie, gdzie bawiło sie 4LO nie było w całej Łomży. Budowlanka Rulez

wiesz mam na ten temat inne zdanie pewnie byles tylko tam i mowisz ze tam bylo elegancko...

...ej ty kolo chcialbys blyszczec jak diament...dla takich jak ty jestesmy chamami,my takich jak wy nazywami lamusami...nigdy nie proboj macic w mej ekipie...

ale i tak najlepsza byla Budowlanki w Baranowskim...

-------

hehe proste,ze kazdemu podoba sie zawsze tam gdzie byl, ja bylem w 3LO i mi sie bardzo podobalo,tylko ten zespol do bani szczerze mowiac...

eeeeeeeeeeeeeee ludziska najlepsza studniówka byla w 2LO zaje***** zabawa wyśmienita partnerka i wspaniałe widoki nad muszla klozetową (CHUDY WNB)
pozdro dla kumatych
ŁKS ŁOMŻA - IDEA WARTA KRWI

ptyysiu Ty napewno byłeś na 100dniówce będąc w gimnazjum...Studniówka była dla kazdego najlepsza i niezapomniana i nieważne gdzie miała miejsce!Zwracam szczegółną uwagę na studniówkę 2 LO gdzienauczyciele się stawili !o szczegóły pytajcie uczniów tegoż LO bo mnie zaraz oskarżą :P:P:P

Studniówka w 3LO była *********..byłem bawiłem się i naprawdę jestem zadowolony..nie wiem jak było w innych,ale w 3LO po prostu OK..:)))

play

To chyba nie Ptysiu napisał....

pisze ze nie ja tylk CHUDY

W rysiu tez bylo super:) :P i zespol byl bardzo dobry!

Też się nie macie czym podniecać kotletem na studniówce, drętwą atmosferą. Byscie zachwycili się Mayday'em czy inna imprezką, macie temat.

Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość..
-=marCino=-

Studniówki powinny zastać zlikwidowane na rzecz Balów Maturalnych, kiedy jest już po wszystkim, na luzie i bez zobowiązań.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org