Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Swinia przy korycie |
Wpusc pewnego nauczyciela z ekonomika do ludzi.Pijak I Swinia co pod stół pluł w Rzymiance.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Swinia przy korycie |
w-f? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a o co ciebie chodzi ? któren to takowy ?
|
|
pluł heee swojego czasu ktos tam sie wyrzygał w tancu i co swiat sie tez nie zawalil. nie panikujta Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Rzym funkcjonuje w ogóle jeszcze ? ;p
|
|
przędzie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
katakumby wznowiły działalność
|
|
to bedziem tancować Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W Rzymie pluł w urzędzie nie będzie.
|
|
nauczyciel też człowiek i imprezowac ma prawo tak jak i my wszyscy ;p i czy sie wyrzyga czy nie to za swoje :D i h*j to kogo powinno obchodzić za przeproszeniem ;)
|
|
dla mnie moze rzygać, wrodzony refleks pozwoli mi uniknac wymiocin Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |