sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Staraż Miejska

Dzisiaj o. godzinki 12.00 na ulicu Polowej jechala sobie Straż Miejska i jeden był szoferem a drugi dyrektorem. Szofer kierował a ten drugi sobie kawe pił. To są tylko same grubasy pier... i tylko kawe piją i kanapki wpier...
tak samo jak policja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Staraż Miejska

Wojti1000 odpier.... sie od tych panów.

dlaczego ??

Ni i za to im płacą :)

ja polecam obejrzeć ;-)

http://www.torun.mm.pl/~g2/cap.wmv

pozdrawiam

ja już to dawno to oglądałem KiLeR

przykre te tematy macie.po *** wy je zakladacie nie normalni jestescie??

heh..aporpos tego filmika z torunskiego serwera : cygan, kolega na szerokiej albo melanzuje, albo ulotki rozdaje, a syna w seminarium ma ;)

Labala mam pytanko kogo syn jest w senatorium ?

no syn tego kolesia, co w filmiku przez Kilera wyslanym, okazuje namietnie uznanie dla torunskiej strazy i miejskiej i poszanowanie swojej cudownej pracy

No 3 złote za godzine :P hehehe

ej jak ktos ma problem i uwaza ze to taki łatwy kawałek chleba ,to niech sie na prage w Warszawie zgłosi tam we wsiech słuzbach mundurowych jest zapotrzebowanie,ja w robocie tez od metra kawy wypijam,to co im nie wolno?a ze w samochodzie to ich jajka sie oblewaja, a nie moje ,widocznie maja taki zapier..ol ze w locie musza kawe złoptac,

Skoro uważasz, że im tak fajnie to zasuwaj do Straży Miejskiej. Biegnij składać podanie o przyjęcie do pracy. Nikt ci przecież nie zabrania. Jak zwykle każdy mądry. To i tamto się nie podoba. Nie wiesz jak pracują, to się nie wypowiadaj.

no kazdy madry a robic nie ma komu w tym problem ze wojti niech idzie tam i zapierdala np. teraz to szukaja bezdomnych i wszystkich ludzi ktorzy siedza w tym mrozie, tak to jest jak sie telewizji nie oglada, i co z tego ze kawe pij?? od kiedy to jest ze kazy pic nie mozna w pracy....bez komentarza...

no kazdy madry a robic nie ma komu w tym problem ze wojti niech idzie tam i zapierdala np. teraz to szukaja bezdomnych i wszystkich ludzi ktorzy siedza w tym mrozie, tak to jest jak sie telewizji nie oglada, i co z tego ze kawe pij?? od kiedy to jest ze kazy pic nie mozna w pracy....bez komentarza...

ale wy sie bulwersujecie! Obyloby sie bez tego tematu, ale jak juz jest to coz. Kazdy ma prawo jesc i pic! to rzecz ludzka! raz jeden prowadzi a pozniej drugi ...proste:)

Wojti1000 : ja na twoim miejscu niezakładał bym takich postów bo wpadną do ciebie i wystawią ci mandacik<roltf>

ptysiu91 ma downa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org