Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FULL COLOR Krzysztof Lutrzykowski |
Witam Poszukuję osób lub firm, którym wymieniona w temacie firma zakładała stronę internetową. Zostaliśmy oszukani przez właściciela owej firmy. Finał jest taki, że strona przestała działać (został nam jedynie adres email). W najbliższych dniach sprawa zostanie skierowana do sądu, a tutaj poszukuje ludzi, którzy będą mieli coś do powiedzenia w sprawie owej firmy i danego człowieka. Proszę o kontakt pod adresem info@bialadama.lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FULL COLOR Krzysztof Lutrzykowski |
Niestety pełno teraz oszustów i naciągaczy zwłaszcza w internecie. Kieruj sprawę do sądu, to jedyne wyjście. Strony już raczej nie zobaczysz ale przynajmniej jest szansa na odzyskanie pieniędzy. Ogólnie straszna jest konkurencja jesli chodzi o firmy robiące strony. Ja szukałem 3 miesiące kogoś porządnego i w miarę taniego. Większe firmy życzyły sobie kosmiczne pieniądze. W końcu znalazłem gościa pasjonata, który zrobił to szybko i za pół ceny. Polecam Bartka z Designx Studio. Naprawdę profesjonalna robota. Jakby ktoś szukał to www.designxstudio.pl i nr tel. 512 451 987.
|
|
Pierwszy podstawowy błąd: Nie robi się strony nigdy na serwerach "nie swoich" Wiele firm proponuje wraz z wykonaniem strony hosting. Czym jest hosting? to w skrócie miejsce parkingowe dla strony i dla domeny. Za pewne Biała Dama nie wiedząc co i jak kupiła usługę zrobienia strony i kupiła hosting. Firma się zwinęła i zwinęła serwer. Jakbyś miała to na swoim serwerze za który byś wydała jakieś 200-300 zł więcej to byś dziś nie płakała że strona zniknęła. Bo byś miała to u siebie. Ludzie płaczą w firmach że coś leży bo zlecają pełny outsorcing, nie mają swoich informatyków i potem takie efekty.
|
|
Ta strona istnieje bo zaglądałam tylko nie działa tak jak powinna. Bartek fajną reklamę sobie serwuje to może rzeczywiście Wam pomoże po taniości. Za serwer w zasadzie co roku pobierają opłaty.
|
|
Może w końcu zrozumiecie, że strona internetowa też ma jakąś wartość i zrobienie jej profesjonalnie za 1000-1500zł nie jest możliwe. Sami się w to wpakowaliście, więc teraz przestańcie płakać. Mam doświadczenie w tej branży zlecałem wykonanie już co najmniej kilkunastu różnych stron i z każdym zleceniem poniżej stawek rynkowych był jakiś problem. Co do Pana Bartka z DesginX Studio, to tylko patrząc na jego stronę, nic bym mu nie zlecił, ani nikomu bym go nie polecał
|
|
Polecamy http://www.fblabs.pl. kontakt@fblabs.pl http://www.zLomzy.pl - Twój portal ogłoszeniowy, ogłoszenia lokalne z Łomży!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |