Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamera Sportowa Hykker Biedronka |
Witam Pytam z czystej ciekawości, czy jest ktoś w Łomży komu udało się kupić kamerę sportową firmy Hykker za 32.25 zł która jest w aktualnej gazetce od 02.01 do 28.01. Ponieważ dziwnym zbiegiem okoliczności we wszystkich sklepach brak tego towaru jak i w sumie kliku innych z bieżącej gazetki. Pytanie kieruje do klientów nie do pracowników którzy podejrzewam kamerki mają. :) Z góry dzięki za odpowiedź
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamera Sportowa Hykker Biedronka |
|
Prawdopodobnie przechwytują towar i puszczają na allegro... ![]()
|
|
Tych Kamer nie było w ogóle w sklepach w Łomży. Też byłem w każdej Biedronce i nawet w Stawiskach. Pytałem w każdym sklepie pracowników i kierowników czy w ogóle były, odpowiadano Mi że nie, nic takiego nie przyjechało. To samo dotyczy Pendrive 8GB. W 8 Biedronkach nic. Póki co to jedna wielka ściema.
|
|
Kamera sportowa za 32.25 pln przecież to taniej niż karta pamięci do niej. Można jeszcze być tak naiwnym żeby to kupić ? Za tę kwotę kup lepiej kalkulator, prawdopodobnie nagrasz nim lepszy materiał niż tą kamerą :P
|
|
Serio ? Patrz a myślałem że po zakupie otworzę firmę i będę nagrywał wesela za pieniądze. Teraz czekam na komentarz w stylu \" Stary ta kamera ta gówno moja babcia taka dostała na 83 urodziny i nagrywała drogę do kościoła, jednym słowem tragedia!!! kupiliśmy jej GoPro teraz jest wypas także Ty tez kupuj będziesz widział u psa kleszcze z kilometra !! \" Wszystko ok tylko jak tu ma się kwota 32.25 pln do 500-1500 zl ? Najlepsze że nie spytałeś w jakich głównie celach będzie wykorzystywana , czy prze ze mnie ? a może przez dziecko do zabawy na sankach lub rowerze ale werdykt został już wydany ? Jakie to Typowe... Ale nie zmienia to faktu że nie było , nie ma i pewnie nie będzie tego towaru w żadnej biedronie !
|
|
Półśrodki prowadzą do ćwierć efektów. Ale skoro lubisz .... szukaj i kup. Daj potem dziecku i powiedz że ma kamerę sportową :O
|
|
Poza tym napisałeś że pytasz z ciekawości - to z ciekawości czy będzie jednak wykorzystywana na tych sankach. Typ pyta \"tak z czystej ciekawości\" bo kwas przyznać, że kamery z Biedronki szuka - krezus :)
|
|
Stary ta kamera ta gówno moja babcia taka dostała na 83 urodziny i nagrywała drogę do kościoła, jednym słowem tragedia!!! kupiliśmy jej GoPro teraz jest wypas także Ty tez kupuj będziesz widział u psa kleszcze z kilometra !! Pozdrawiam.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |