Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nudy |
nudno na forum czy nikt nie otwiera w lomzy nowego biznesu byloby przynajmniej byloby na co ponarzekac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nudy |
oj oj oj a czemu tylko ponarzekac?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
mnie właśnie przyszedł do głowy genialny pomysł : otworzyć w Łomży hipermarket z dewocjonaliami i moherowymi beretami, jak myślicie będzie zapotrzebowanie ?
|
|
Mówisz chyba o darmowym skupie moherów? :)
|
|
hmmmmmmmmmmmmm skup???a moze sprzedaz?? :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
raczej szybkie naprawy moherów, naszywki, logo RM ... przedłużanie antenki gratis :)
|
|
ooooooooooooooooooooooooo fantastyczny pomysl:))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Skup ok ale sprzedaż? raczej nikt się nie nabierze :)
|
|
bedziemy dodawac rozance gratis:))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
brAK NIKA nie jedziesz driftowac?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |