Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
salon firmowy Orange |
Witam, czy jest w Łomży salon firmowy Orange? Muszę oddać telefon na gwarancję i podobno salony partnerskie mogą nie przyjąć ale firmowy salon MUSI. Telefon był kupiony na orange.pl i przysłany do mnie kurierem. Wszystkie dokumenty mam. Pomożecie? Do którego salonu się udać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: salon firmowy Orange |
AL.LEGIONÓW,PRZY BANKU ALIOR.
|
|
w Lomzy nie ma salonu firmowego, najblizszy masz w Bialym albo Wawie, co jest po prostu smiechem. Czlowiek nie moze oddac telefonu na gwarancje. Co do salony na Legionow, to salon partnerski, ale jak narazie jedyny, w ktorym mi sie udalo oddac telefon na gwarancje, kiedy trzeba bylo.
|
|
taaaa najlepiej kupowac to sie chce na necie bo daja gratisy a jak cos nie tak to juz sie wyslac nie chce na wlasny koszt tylko szuka sie jelenia od czarnej roboty ni pieniedzy z tego nie bedzie mial tylko wrzod na ....
|
|
@ do pana wyżej: Z jakiej racji mam ponosić koszty za coś, co jest winą producenta? Telefon jest wadliwy a ja mam dwuletnią gwarancję, więc za co mam płacić? A telefon sprzedało mi Orange i to w wysokim abonamencie, więc nie łaska zapewnić klientowi by telefon działał jak należy? Tylko abonament chcecie ciągnąć a jak sprzęt pada to klient ma z klamki od drzwi dzwonić? I jeszcze problem z oddaniem do serwisu? Czy ja w Narnii mieszkam, by nie musieć kurierem to wysyłać?
|
|
Miało być: "by musieć kurierem to wysyłać? "
|
|
Salon partnerski nie musi przyjąć urządzenia na gwarancje? Autoryzowany przedstawiciel? Co za bzdura. Jak Ci nie przyjmą wyślij pismo gdzie trzeba. Mogą nie przyjąć jeżeli chciałbyś reklamować telefon z tytułu niezgodności towaru z umową. Na normalną naprawę gwarancyjną nie mają prawa nawet pisnąć. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
maja, bo w tym roku, czy z koncem poprzedniego salony partnerskie orange podpisaly umowe, ze w ich obowiazku nie lezy przyjmowanie telefonow na gwarancje, warto podkreslic, ze kupionych przez kuriera itp ja nawet majac telefon kupiony w salonie nie moge go oddac na gwarancje, cale szczescie, ze na miejscu mam salony firmowe. Salony partnerskie chroni ta umowa i jest w pelni legalna, dowiadywalem sie w pihu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |