niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BRAVO POLICJA !!!!

Szanowni Państwo dot;Policji dziękuje Wam za taką wspaniałą prace w z z wykryciem Bandytów,Wy forumowicze tez podziękujcie bo to mogło każdego spotkać ukłony w stron e organowy ścigania
Ewqa

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BRAVO POLICJA !!!!

Ile jeszcze tych postów założysz ???

Czy jest na sali pielęgniarka?
Siostro, dajcie jej jakiś zastrzyk.

alibaba to facet przecież
weź tam powiedz kazikowi żeby tej mojej flaszki co tam ze szklanka jeszcze została nie ruszał ja jutro przyjdę do roboty i ją wypije, dzis nie dałem rady,za fotel niech schowa jak zawsze ok?

ziaaam ja też się zastanawiam czy poza nią w domu wszyscy zdrowi

Zyuchu ok.20 idę na piwko do Retro jak chcesz pogadać to zapraszam,jestemy w podobnym wieku czyt. trumniaki,:-)

:-)

olej tr krowy

te

Piękna akcja Panie i Panowie :)
GRATULACJE :)

Nagroda was za to nie ominie :):)

Ja o 20 idę doić i rano o 5:04:13 będę gnój woził.

WYKOPKI SĄ !!!

codziennie u,ieraja ludzie w lozy i jakos dnia zalobmego nie ma...

ŁKS

Składając kondolencje Rodzinie ŚP. Pana Krzysztofa Choińskiego - przylączm się do podziękowań dla Policji za szybkie wykrycie sprawców tego beztialskiego mordu.

marjanoelo - ŚP. Pan Krzysztof Choiński był człowiekiem publicznym, wiceprezydentem miasta, to nie jest osoba, której nie znaliśmy, wręcz przeciwnie, i chocby za to należy się dzień żałobny ku jego pamięci, to jest hołd w jego stronę za pracę, którą wykonał, nie znałeś człowieka osobiście więc nie więcej nie możesz powiedziec, tyle.

Co do akcji policji, wielki szacunek i gratulacje.

Tak nawiasem mówiąc, pozostałe morderstwa z tego roku, a raczej działania doprowadzające do wykrycia sprawców też zostały zakończone sukcesem i są sprawcy.

Brawo policja? ludzie pomyślcie troche.. Jaka to jest zasługa policji? To, że strach jest wyjść z domu bo wszędzie grasują jacyś żądni pieniędzy po***y? Policja sprawdza się tylko na drodze wypisując mandaty. Hańba dla policji.

Najlepiej alibaba to idz i im po lodzie zrób za to.

.

Obiektywny23
chyba nie jesteś zbyt obiektywny, skoro uważasz, że tak szybkie wytypowanie prawdopodobnych sprawców, którym jakby nie patrzeć, zostaną postawione zarzuty, nie jest sukcesem Policji.

Nie bądźmy zawsze tacy na NIE. Kiedy trzeba skarcić organy ścigania to zróbmy to, ale kiedy należy oddać im należny szacunek za sprawne działanie, oddajmy.

P.s. A jeśli chodzi o pretensje, że dochodzi do takich zbrodni to miej je do miłościwie nam panujących, a nie Policji... cięcia w budżecie, co odbiło się m.in. na etatach w Policji + łagodne prawo dla takich zwyrodnialców + kilka innych czynników, musi mieć swoje odzwierciedlenie w okrutnej rzeczywistości.

Ja nie wiem - do sądu w klapkach ??
Nie dosyć, że mordercy, to jeszcze bez krzty kultury.

mogli by pokazać ich twarz !!

Oj chyba miałeś/-łaś na myśli ryj lub pysk... bo twarzy to takie dranie nie mają zdecydowanie.

powinni ich o wyhuśtać na tygrysie , na takie ku.rwy będzie trzeba płacić jeszcze przez 25 lat minimum , kula w łeb ,

makmarc- wuja wiesz igadasz glupoty nie mowie czy znam czy nie to jest nie wazne niech odpoczywa w pokoju... ale bez przesady bo zaraz w pomnik sie to obroci

ŁKS

i zadnego sukcesu policji w tym nie ma
znalazl sie swiadek i doprowadzil do winowajcow... stalo sie to w takim miejscu ze bylo to slychac... a zreszta kto wie czy przypadkowe osobu nie pojda siedziec bo moze to byc przykrywka kto wie?? zawsze sa dwa uda ( albo sie uda albo sie nie uda)

ŁKS

alibaba idź się umyj, bo je8iesz potem z tej radości, skuteczni to oni są jak zginie ktoś ważny, a zwykły człowiek wisi im koło dzyndzla

i przestac sie wyzywac bo temat jest dobry tylko trzaba troche przyziemnego spojrzenia zeby wszystko sprostowac

ŁKS

lepiej post o tytule odziny szczytu w lomzy poczytajcie

ŁKS

brawo policja.

To jest straszne. Każdego z nas spotkać to mogło.Teraz wiemy - Brawo POLICJA...

jezu co sie dzieje w tej lomzy... co miesiac nowe morderstwo, strach gdziekolwiek wyjsc

a ja mam inne zdanie w tej sprawie i nie podzielem tej eufori wobec policji z prostych powodów.

Wykrycie sprawców morderstwa nie stanowiło żadnego problemy zważywszy fakt ,że oni nawet za sobą nie zacierali sladów - patrz slady krwi ofiary na chodniku przed tym drewnionym domem. Zbrodni dokonano przez ludzi ze środowiska przestępczego , meliniarskiego juz uprzednio karani. To są zawsze pierwsze miejsca i pierwsze czynności kóre wykonuje policja dokonując rozpoznania w sprawie. Sprawcy morderstwa wcale się nie kryli i nawet nie usiłowali uciekac poza jednym tym zatrzymanym w Orzyszu - znaczy ,ze czuli sie pewnie i bezkarnie lub mieli świadomośc tego ,że wpadną czy tak czy tak.

W tym wszystkim najgorszym i najbardziej niebezpiecznym jest fakt masowości dokonywanychj zbrodni przez ludzi z tego samego środowiska na terenie miasta. Jest to 6 zabójstwo w ciagiu 6 miesięcy i bardzo brutalne. Nigdy dotąd nie było takiego stanu rzeczy. Srodowisko to się radykalizuje i pojawiają sie w nim wielu lumpów gotowych osiągnąc swoje cele poprzez zabicie innej osoby. I to jest najbardziej niepokojące bo nie masz żadnej gwarancji ani ty , twoja rodzina ,że jutro w miejskim parku czy gdzieś indziej nie spotkasz jakiegoś karanego lumpa ktory dla paru groszy gotów jest pozbawić cię zycia.

Riposta

bandyci czyli meliniarskie lumpy czuły sie tak pewnie , że poszły wypłacić kasę do bankomatu z karty ofiary a tam kamery zarejestrowały ich facjate. Więc jak widać nie dali szans aby policja się zbytnio napracowała.

Riposta

Mało tego.. z pewnych źródeł wiem, że śp. nasz były wiceprezydent wielokrotnie zgłaszał na policję, że w okolicy jego domu kręcą się dealerzy. I to jest dopiero wina policji, że ta klika nie została rozbita...bo oczywiście oni byli zajęci sprawami o "wiele ważniejszymi"

Z niecierpliowścią czekam aż pokażą ich ryje - moze to jacyś nasi kiedyśni znajomi...z widzenia oczywiście, bo Łomza nie jest dużym miastem...

w klapkach szedł bo go pewnie w klapkach z chaty zawinęli to po pierwsze primo
a po drugie primo ultimo ktoś już na początku napisał że jak za.j.e.bią szarego człowieczka to psy nikogo nie umieją złapać a jak urzędasa to zaraz na drugi dzień już kogoś powijają hehe

temat do przemyśleń.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org