niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Będzie bardzo głośno,obecuje

Prezydent tak uważa, poniewaz to ich szef. Chronieni są artykułami. Mogą pewnie i nas pozabijać, niewiel im brakuje. Ciekawe czy prezydent zapłaci mi za pogniecioną maske w moim samochodzie, którą strażnik uszkodził przypierając mnie do niej. Zobaczymy co prokuratura powie. Akurat taki temat w parlamencie europejskim, będzie bardzo ciekawy. Jeżeli przegram sprawe, to mam lepsze znajomości w Parlamencie europejskim niż prezydent i jego armia i tam się powołam. Obiecuje, ze będzie głosno

Przestepca

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Będzie bardzo głośno,obecuje

i?

A o jaką sprawę chodzi?? Rzuciłbyś jakieś światło.

Po co od razu do Parlamentu Europejskiego ? Idź najpierw do Polskiego Sejmu i Senatu xD

Jego Eminencja na pewno tobie pomoże. Łomża, ul. Sadowa. Tam skieruj się najpierw.

Te przestępca chyba żeś się czegoś naćpał bo zdania bez składu piszesz , jaka bruksela , jaki parlament , a co prokuratura powie to już niedługo się dowiesz i to ty najszybciej , a nie omieszkaj i nas powiadomić o tym . Ale nie wybiurczo , jetseśmy ciekawi . A chłopie ja mam też parę spraw do załatwienia jak masz takie znajomości w tym parlamencie to może i mi coś pomożesz . A i trzymam za słowo że w europie będzie głośno na Twój temat i sprawy o której tak dużo nam napisałeś .

Jak dobrze że jest te forum bo można się wypłakać , KAŻDY POPAPRANIEC MOŻE NAPISAĆ CO CHCE MAM TU NA MYŚLI I SIEBIE OCZYWIŚCIE. ALE TAKICH BAJKOPISARZY JAK TY TO JUŻ MAM DOŚĆ . JUŻ JEDEN NAKRĘCAŁ FILMY PISAŁ TEŻ GŁUPOTY I ZAMILKŁ . POZDROWIENIA DLA PREZESA504

haha, dzieki za poprawienie humoru;)

e ti robaczku skromniaczku dopiero żem się doczytał że w Brukseli Via Baltica przyklepali PRZEZ ŁOMŻĘ , a ti nic nie piszesz CAŁA SPOŁECZNOŚĆ ŁOMŻY DZIĘKUJE WSZELAKIM TWOIM WPŁYWOM NA PODNIESIONĄ KWESTIĘ

sadowa eminencja ? chodzi o padre w sukience?
eh narmalnie kaszmar

Przestępca przyjacielu masz takie znajomości a ja bezrobotny jestem załatw mi kasę z Unii bo chce mieć swoją firmę 18 000 zl wiem że to bardzo duża suma ale pomóż.
Ja poświadczę że widziałem jak strażnik pogiął maskę

trzeba było wezwać policję po wgięciu tej maski

To jesteś Przestępcą?...czy ofiarą? (bo się pogubiłem)...

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

No stary,skoro tak jak napisales w tytule tematu z OBECUJESZ to na pewno bedzie wesolo.
Pewno masz kontakt do tej z parlamentu Basi co tam w szatni swiatlo gasi?
Tez ja znam ino nie myslalem ze laska miewa takie chody!

wydaje mi się, że już drugi raz ogłaszasz sensacje a tu ... nic. Tak naprawdę to całe to pisanie nie jest jasne, tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi.... "ale o co chodzi?":)

A co ma parlament europejski do straży miejskiej? Może ci chodziło o Strasburg?:) Europejski Trybunał ds Człowieka? Ale aby tam, to trzeba najpierw wyczerpać wszystkie drogi tu:)

On w Parlamencie zna mikrofon w ktory pluje przewodniczacy

Berenike Ale o co chodzi ??? Ha ha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org