Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejsca na spacerek ? |
Witam Znacie może, jakieś ciekawe miejsca w Łomży, gdzie można wybrać się z dziewczyną na spacerek ? Z góry dzięki ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejsca na spacerek ? |
Wyjazd do innego miasta i spacer po nim :) Nie pytaj ktore. Kazde inne niz Lomza jest odpowiednie :) ...
|
|
Właśnie nie, do Jednaczewa i możesz iść i później na wał tam jest super
|
|
a co tam jest takiego super? Lala22
|
|
Lala 22 zależy czego oczekujesz bo tu chodzi o miejsce na spacerek a nie o budki z kebabem
|
|
no właśnie się pytam co tam ciekawego jest jakaś rzeczka czy cościk co warto zobaczyć Lala22
|
|
wal jest dobryb saqma chetnie spaceruje z chlopakiem nim i czesto widze zwierzatka zyjace tam a i widoki tez zle nie sa :) \' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'
|
|
sorki za pomylki :) \' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'
|
|
Wlasnie Zbychu - tam nic ciekawego nie ma. Nie jest super ...
|
|
Mi się tam podoba .....
|
|
spacer alejkami do jednaczewiaka i spacer samym walem moze nie przynosi wielu atrakcji, ale jest ciekawy sam w sobie, mozna normalnie pogadac, samochody tylko czasami tedy jezdza, a wiosna i latem mozna zobaczyc sporo bocianow, zajecy, sarny itp. mnie osobiscie choc ten spacer nieraz ma ponad 15 km przynosi duzo satysfakcji, ze moge spokojnie porozmawiac i spokojnie spedzic moj wolny czas
|
|
a więc wypowiem się chociaż troszeczkę gdyż często chodzę na spacery,uważam że jak wypowiedział się wyżej Zbychu natura jest najodpowiedniejsza na spacery gdy wchodzimy w strefę lasu jest cisza brak warkotu samochodów i hałasu z miasta wokół pozostaje tylko śpiew ptaków i rozmowa między sobą ,aleje do lasku są ślicznie odnowione więc można śmiało wybrać się tam z dziewczyną na rozmowę żarty a gdy zimnoo przytulasek w spacerku jest bardzo miły,gdy mijamy mostek oczywiście zatrzymując się na chwilkę i patrząc na ten rwisty potok :) którym jest obdarowana nasza natura koło lasku wchodzimy na wał lub zmierzamy w stronę kominka gdzie też jest fajna ścieżka :) ,na wale praktycznie auta teraz nie jeżdzą więc droga też będzie spokojna i widok na piękno natury, krajobrazy są tam piękne i nie mówicie że nie jeśli ktoś nie chcę zobaczyć tego nie zobaczy a w powrotną drogę jest cały czas widok na nasze miasto więc nie wiem dlaczego piszecie że tam nie ma nic ciekawego, ,ale ja tam widzę i często tam chodzę nie nudzi mi się:)spacer ewentualnie jeśli za daleko dla ciebie iść do lasu ,można urządzić sobię alejkami od Kościoła Ambroziaka mają ładne ścieżki i w stronę skateparku się kierować jest tam też ślicznie wszystko oświetlone i cisza wieczorami gdy jest ciemniej potem koło mini golfa i na ulicę Piłsudskiego w stronę stokrotki chodniczek koło drzew widok na bloki szpital sklepy TAKI SPACEREK PO MIEŚCIE TEŻ MOŻE BYĆ MIŁY TYLKO NAPRAWDĘ TRZEBA MIEĆ NA NIEGO OCHOTĘ,po za tym gdzie nie pójdziesz z wybranką swego sercaaa spacer i tak będzie uroczy :)pozdrawiam.
|
|
Wlasnie. Jest mnostwo ludzi ktorzy maja rozne upodobania. Wiec nie ma co tu dyskutowac :) ...
|
|
Na spacerku mogą być niespodzianki tak jak na tym filmiku haha http://www.youtube.com/watch?v=MLnOG85HKMY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |