Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gessler wraca do Panoramy! |
Słyszeliście że ma być piknik z M. Gessler w Restauracji Panorama w Nowogrodzie? Wraca zrobić porządek czy jej się tu podoba? Zgoszenia przyjmują tu MGpiknik@gmail.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gessler wraca do Panoramy! |
27 sierpnia ma być
|
|
A kiedy ma byc w tv "retransmisja"?
|
|
we wrześniu podobno
|
|
analfabeto ?? naucz się pisać a potem pisz______ ( Zgoszenia przyjmują tu MGpiknik@gmail.com ) śmieszne to sam się zgłoś....
|
|
Debilu?? Literówki Ci się nie podobają durniu ze wsi:) w dodatku z fotą przy wiejskim aucie? Jakim idiotą trzeba być żeby sobie takie foty robić! Ach! Bez odbioru sołtys!
|
|
hahahaaa śmieszny pajacyku zazdrościsz?????
|
|
czy zazdroszczę? No ***** mać...nigdy bym nie wpadł na to żeby sobie przy cudzym samochodzie zdjęcia robić! Powiem więcej! Nawet bym nie podejrzewał nikogo, że wrzuci coś takiego na forum:) Oj głupiutki jesteś i widzę, że spędzasz tu całe dnie:)) Ja spadam bo mam lepsze zajęcia
|
|
hahahaaaaaaaaa :) to nara.....
|
|
On chyba rzeczywiście uwierzył, że to Ty, hehehe.
|
|
kto to jest ta cała gejsler ?
|
|
inteligentny człowiek z tego całego Dziadka majty heheheheeeee
|
|
nie bronie typa od tematu, ale z ciebie też inteligent, że hoho, robciu. :D masz jakieś kompleksy leczone JPGami... zdjęcie w stopce z nieswoim super-samochodem, nie będąc tam osobiście, znalezione w googlach i do tego, technicznie, miniaturka oryginału. że-na-da. dobranoc.
|
|
franio30 straszny fantasta i inteligent się znalazł wszyscy to wiedzą tylko wy dwaj nie wiecie! jak nie umiesz czytać to się nie wypowiadaj pokaż mi gdzie ja w tym temacie napisałem że to mój?? dobranoc,,,,,
|
|
robciu ty frajer jestes slyszalem, teraz nie masz kolegow i kisisz dupe w domu na forum zeby byc dalej soba.? Soba ? czy gorzej niz soba? ...
|
|
nie ma co się pultać, po prostu INTELIGENTNI INACZEJ !
|
|
Autor: torro (---.elomza.pl) Data: 17-08-11 23:15 czas już na łańcuch,,,, heeeeeee ten co ma kolegów za plecami..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |