Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bezpański pies rasy husky |
jak w temacie, biega sobie w okolicach stacji BP, młody, wystraszony, ma na szyi czerwoną skórzaną obrożę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bezpański pies rasy husky |
biorę go
|
|
To go złap ! Zbychu weżmie, zaniedrogo, Ty nie pisz , że wystraszony lepiej podaj ile waży, a że młody to dobrze , młode mięsko jest delikatne.
|
|
Już menu w mojej knajpie zmieniam Husky z kluskami haha
|
|
trzeba go bylo do ryby zawiezc.
|
|
Jak ma obrożę to komuś uciekł chyba?
|
|
zbychu skoro ty serwujesz dania z psa w swojej knajpie to ja z góry dziękuję lepiej takich rzeczy nie pisz bo klientów stracisz.Zamiast pisać o zmianie meni mógłbyś powiedzieć czy widziałeś tego psa czy nie bo tu poważni ludzie piszą a ty jesteś nie poważny.Jeżeli masz zamiar dalej pisać takie głupoty to lepiej zmień temat bądz forum i się nie ośmieszaj
|
|
Hahaha żałosna jesteś .... Czy Ty nie jesteś przypadkiem z Zakładu Pogrzebowego Radość ???? Poważnie forum ??? Poczytaj sobie tytuły postów są takie poważnie jak Ty .... A to że Tobie nic w życiu nie wychodzi i jesteś bardzo poważna ..............................i zdołowana to już nie moja wina . Ja jestem zadowolony z życia, żartuje i śmieje się itd....
|
|
|
cdn.... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=399834&t=399834 TEN TEMAT ZASŁUGUJE NA NAGRODĘ --- NAJPOWAŻNIEJSZY TEMAT ROKU
|
|
A teraz Sylvitta do lekarza marsz !!!! Jak Ty widzisz tu poważne tematy to coś z Tobą nie tak. Przykro mi ..... haha
|
|
KTOŚ TU LUBI SIĘ Z INNYCH NABIJAĆ
|
|
ZBYCHU CHYBA SIĘ ZDENERWOWAŁEŚ ?
|
|
Ja zdenerwowałem ???? Hahahaha no coś Ty Tylko napisałem prawdę
|
|
Zapraszam do mojej knajpy dziś danie dnia za nie drogo. Pies w sosie Bolognese :-)
|
|
znalazł się??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |