Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Policji w Łomży -PILNE !!! |
Wczoraj słyszałam rozmowę kierowców PKS w Łomży w autobusie opowiadali sobie o tym jak jeden z drugim handlują kradzionym paliwem z PKS i jeżdżą na kacu czeto pijani -Z Kochana Policja w Łomży zajmijcie się tym bo jeszcze dojdzie do tragedii na drodze i zginą niewinni ludzie i przypadkowe osoby.Co tam się dzieje? w tym PKS w Łomży,Kolnie, Grajewie ? o Boże:( Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Policji w Łomży -PILNE !!! |
będziesz miała ciąganie z tego powodu co napisałaś, jeśli faktycznie to słyszałaś to mam nadzieje że pary ci nie zabraknie zeznać to na żywo...
|
|
Mam nadzieje że PKS Ci tych oszczerstw nie odpuści Amen
|
|
jak chcesz strzelać z ucha to nie tutaj frajerzyno
|
|
Wszyscy o wszystkim wiedzą, tylko głośno nikt nic nie mówi :d To jest Polska przecież...
|
|
Chyba już takich przekrętów z paliwem w PKS-ie nie ma, albo to jawna prowokacja w stronę i tak mało nierentownego przedsiębiorstwa albo coś się Ci pomyliło.
|
|
zazdroscisz im ze sprzeda ktorys pare litrow oleju.zaoszczedził to sprzedaje ,ma swoje normy.a na kacu nie tylko oni jezdza.pilnuj swojego nosa.pozdrawiam spokoloko@
|
|
automar7575, chyba się zagalopowałeś, bo jeśli oni kradną- to okradają też mnie czy ciebie, w końcu to panstwowe przedsiębiorstwo, już nie mówiąc że nie można jeżdzić z promilami we krwi (choć w to akurat nie chce mi się wierzyć) kwestia tylko, czy ona nie troluje i to zezna na policji czy w prokuraturze, jak też wskaże kierowców, w co wątpię...
|
|
no i co powie co wie i tyle a PKS jeszcze podziękuje popatrzcie z drugiej strony ginie ktoś z waszej rodziny bo kierowca był pijany i co wtedy .. ja nie widziałem nigdy kontroli przez Policje kierowcy autosana bo nie przekraczają prędkości raczej utrudniają ruch na drodze... a to że kradną to już kilka lat temu słyszałem najwiecej ci so jeżdża Łomża-Zambrów mówią o niej "trasa oszczędności' bo jest pyr pyr pyr góreczka i luz i znów pyr pyr pyr ....itd Pozdro dla wszystkich
|
|
automar7575 zaoszczędził ??????????? To jak ja komuś u mnie powiem gaś światło w kiblu bo trzeba oszczędzać to na koniec miesiąca przyjdzie przy wyplącie zabrać wiadro prądu bo zaoszczędził ZŁODZIEJE
|
|
Pks nie jest państwowy
|
|
zbyniulek czy państwowy czy prywatny kraść nie można Prawda ???
|
|
zbyniulek, a czyj?
|
|
racja dziadostwa i złodziejstwa nie można tolerować. Riposta
|
|
Trzeba ich niszczyć
|
|
To są kłamstwa i kalumnie! Osobiście jestem dyrektorem PKS-u w Czeczenii(niedawno oczywiscie przejalem stanowisko) i jestem w stałym kontakcie ze wszystkimi pracownikami PKSu i poświadczam że PKS to rzetelna firma i każda próba rzucenia mięsem na nas grozi karą śmierci przez wrzucenie do Gara i ugotowanie kleiku
|
|
I pieczeniem na rożnie jak barana !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |