Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe autobusy na Starym Rynku |
Dziś można oglądać nowe autobusy na Starym Rynku. Byłem, widziałem i mam pozytywne wrażenia :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe autobusy na Starym Rynku |
Na takie dziury w ulicach to i Scania nie pomoże.
|
|
Zaraz zdemoluja Jazda do roboty je..ne nieroby
|
|
Nie da się zaprzeczyć ... .. jednak fajnie jest, że ktoś starał się zadbać o jakość usług przewozowoych .. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
... przewozowych - rzecz jasna ...
|
|
niewygodne.. ;)
|
|
W scaniach sie zmienią siedzenia bo są niezgodne ze spycyfikacja .Słyszałem od kierowcy KMKM Łomża
|
|
Skoro tak szanują wasz klub to czemu nie usłyszałeś tego od dyrektora MPK tylko od kierowcy?
|
|
Bo dyrekcja była zajęta dziś. A wogle myślałem że wszystko się zgadza ze specyfikacją jeśli odali do użytku autobusy. KMKM Łomża
|
|
A od kiedy autobusy były w Łomży? Gdyby mieli Ci powiedzieć to by to zrobili. Po prostu Cię olali!
|
|
Cziki ma rację, jeśli chesz mieć pewne informacje to przynajmniej sprawdź. Siedzenia pasażerskie są zgodne ze specyfikacją. Dopuszczenie do ruchu oznacza zgodność ze specyfikacją. Usunięcie ewentualych usterek jeżeli się pojawią nastąpi w ramach gwarancji. Obecnie zarejestrowanych jest 10 autobusów. Pozostałe są w trakcie sprawdzania przez komisję odbiorczą.
|
|
Tak to co pisze "empek" jest prawdą. Wszystko jest sprawdzane przez powołaną komisję, która ma doświadczenie w tym kierunku. Nie słuchajcie KM KM bo to co on pisze jest wyssane z palca a nie z przeprowadzonego wywiadu z kierowcą czy dyrektorem. Na prezentacji autobusów byli członkowie komisji i można było zadawać pytania i tak to robili redaktorzy tylko przedstawiciel KM KM chodził i podsłuchiwał każdego. Czyżby brak mu było odwagi zrobić to jak na media przystało?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |