Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął york |
Witam, wczoraj przy ulicy Staffa uciekł psiak jak już napisałam w temacie jest to york ... jeżeli ktoś wie gdzie jest piesek proszę o kontakt 511 910 240.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął york |
teraz już go na pewno nie znajdziesz. Yorki w łomży to żadkość i jak ktoś go znajdzie i postanowi się odezwać do cb to będziesz miała szczęście
|
|
nom na bank komuś się spodoba
|
|
Może wrona zabrała albo sowa:P
|
|
" Yorki w łomży to żadkość " chyba żartujesz, w lomzy co drugi pies to york... _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
no i nie moge sie powstrzymać - RZadkość, nie Żadkość... _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Mam Yorka! Jestem dziunia number 1, luka za mną każdy pan Mam Yorka! Bejbe jestem Twoja, bierz, bierz mnie bejbe kiedy chcesz ...
|
|
A to jest w ogóle pies?
|
|
raczej się nie znajdzie to chodliwe pieski zamiast oddać pewnie zostanie pogoniony czy jak kto woli spieniężony za pare pe el en ów
|
|
cziki tak to pies
|
|
Psiak już się odnalazł :) Dziękuję
|