piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fotograf

Witam!
Szukam osoby, ktora zrobi zdjecia na chrzcinach w I dzien Świat Wielkanocnych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fotograf

nie prościej Ci zajrzeć na slub.lomza.pl tam masz wykaz fotografów. napisać który ma wolny termin i poprosić o ofertę. i będziesz mieć wszystko jak na dłoni. ja tak robiłem przed rokiem.

to mój pierwszy post. więc witam na forum wszystkich. zarejestrowałem się i napisałem dla wyjaśnienia, bo miałem takowy sam problem z poszukiwaniami przed rokiem, w żaden sposób nie reklamuje portalu ani osób które tam się udzielają.

No slublomza.pl to dobry portal. Zgadzam się z kreatwnym.

Witam. Zajmuję się fotografią i mogę zrobić reportaż z Chrzcin. Proszę o kontakt na maila w celu ustalenia szczegółów. Pozdrawiam.
s.gradowski@interia.pl

Witam
Jestem zainteresowany ofertą. Proszę o info. na maila
tps3@o2.pl
Pozdrawiam

Proszę zajrzeć na nowo powstającą stronę - dla zainteresowanych nie tylko reportażem ślubnym polecam się :):

http://jalbum.net/a/942688/

Pozdrawiam
s.gradowski@interia.pl

"Proszę zajrzeć na nowo powstającą stronę - dla zainteresowanych nie tylko reportażem ślubnym polecam się :):

http://jalbum.net/a/942688/"

Po przejrzeniu tych zdjęć trzeba być naprawdę w desperacji żeby skorzystać
z twoich usług

Widać, że konkurencja nie śpi. Czujnie stoi na straży swoich interesów. Nie twierdzę, że to są jakieś rewelacyjne zdjęcia (na dodatek dość stare), ale że jest to alternatywa dla zamkniętego kręgu fotografów łomżyńskich. Za to że jest się fotografem X. czy Y. to od razu na dzień dobry 2500-3000 zł się śpiewa. Ja zaczynam zgłębiać tajniki fotografii ślubnej starając się by była ona co raz lepsza i oferuję swoje umiejętności i czas w bardziej rozsądnej CENIE..! I tyle... Nie podoba się to trudno... Konkurencja musi być... Nie wszystkich stać na WAS..!

Widać, że konkurencja nie śpi. Czujnie stoi na straży swoich interesów. Nie twierdzę, że to są jakieś rewelacyjne zdjęcia (na dodatek dość stare), ale że jest to alternatywa dla zamkniętego kręgu fotografów łomżyńskich. Za to że jest się fotografem X. czy Y. to od razu na dzień dobry 2500-3000 zł się śpiewa. Ja zaczynam zgłębiać tajniki fotografii ślubnej starając się by była ona co raz lepsza i oferuję swoje umiejętności i czas w bardziej rozsądnej CENIE..! I tyle... Nie podoba się to trudno... Konkurencja musi być... Nie wszystkich stać na WAS..!

...przepraszam za podwójny post... jakieś problemy z netem...

Te fotki nie sa takie złe...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org