Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opinie o firmie Inwestbud- Łomża |
Witam, Chciałbym dowiedzie się od was co sądzicie o firmie Inwestbud. Firma ta zamierza wybudować w Ostrołęce bloki. Z tego co wiem to jest ona aktywna na rynku łomzyńskim. Możecie ocenić ich jakość, doświadczenie, współpracę, itp... ??? Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opinie o firmie Inwestbud- Łomża |
do dupy
|
|
Proszę o bardziej konstruktywną wypowiedź Ostrołęka
|
|
Współpracuje z wieloma firmami z branży budowlanej już kilka lat i mogę stwierdzić, iż Inwestbud jest jedną z najlepszych. Działają od kilku lat jako generalny wykonawca i inwestor. Budowane prze nich budynki są wykonane solidnie z dobrych materiałów i z dużą starannością co niestety u innych nie zdarza się często. Pozdrawiam
|
|
>Autor: marko26 (---.elomza.pl) >Data: 29-03-11 21:54 >Współpracuje z wieloma firmami z branży budowlanej już kilka lat i mogę stwierdzić, iż Inwestbud jest jedną z >najlepszych. Działają od kilku lat jako generalny wykonawca i inwestor. Budowane prze nich budynki są wykonane >solidnie z dobrych materiałów i z dużą starannością co niestety u innych nie zdarza się często. >Pozdrawiam Chyba jesteś jednym z tych udanych kierowników tej budowy. Ja od siebie mogę napisać zupełnie co innego.Mieszkam w bloku wybudowanym przez tę firmę i solidności w wykonaniu nie widzę.Po odebraniu mieszkania(nic jeszcze nie było robione) tynk na całej ścianie kuchennej odpadł,po kilku miesiącach to samo w przedpokoju,drzwi zamontowano krzywo(przez co nie da się ich wyregulować).U sąsiadówteż sporo usterek.Panowie kierownicy na dzień dobry twierdzili zawsze że to nie ich wina i są baaaardzo nie pocieszeni,że śmię reklamować.Jakbym miała wystawić ocenę tej firmie to stawiam 1.
|
|
No mi natomiast wydaje sie że Pani jest z konkurencji bo ja mieszkam na osiedlu przy szosie do mężenina juz kilka lat i jestem bardzo zadowolony. Firma wykonała domki z bardzo dobrych materiałów a klucze do domów dostalem przed terminem co było bardzo miłym doświadczeniem. A to że czasami trafią sie jakies małe usterki to nie jest powód żeby oczerniać firme która podchodzi do klientów bardzo profesjonalnie. Mam mieszkanie w Warszawie i mimo kilku nie dociągnięc nikt nie składa skarg. Na tle warszawskich firm Inwestbud wypada rewelacyjnie i smiało w skali od 1 do 10 mozna jej dac 9. Relacja jakośći do ceny jest bardzo dobra wiec jesli chodzi o mnie to polecam.
|
|
Ja natomiast jestem mieszkańcem bloku przy ulicy Sybiraków i również nie moge zarzucić firmie Inwestbud nic złego. Wszystko wykonali bardzo porządnie i z bardzo dobrych materiałów no i oczywiście na czas. Dziwie się że Pan/i z kilku postów wyżej tak narzeka bo mam kilku znajomych którzy kupili mieszkania wybudowane przez tego inwestora i są bardzo zadowoleni.
|
|
A ja powiem tak: każdy Żyd swój towar chwali (lub gani konkurencję) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |