piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marzenia się spełniają...

...byłam w Łomży :)))!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marzenia się spełniają...

NAPRAWDĘ ?????

I nic nie powiedziałaś? :P

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

była była :) nawet smska z pozdrówkami dostałem :)

Pozdrawiam z lekka zapracowany

Krzysztof vel ....

Tak. Przeszłam ją pieszo wzdłuż i wszerz (no... prawie :)), zjadłam placki ziemniaczane na uroczym Waszym Ryneczku w "Pod papugami" + kawałek golonka z frytami (mniam mniam!), stąpałam po Farnej (parę fotek tam mam - toć to reprezentacyjna wielce uliczka, wkurzają jedynie te cholerne tabliczki informacyjne pod stopami :|), Dwornej, Zawadzkiej (byłam nawet w tamtejszym bepehu :D), obok teatru lalek, po starym cmentarzu... Urzeczona nadnarwiańskimi łąkami i falującymi na wietrze łanami zbórz z lubością wdychałam łomżyńskie powietrze, wreszcie! A ta Narew to coś tak kręci i kręci, że aż zakola ma, ale bynajmniej nie jest łysa...:)

Serdeczne pozdrowienia z Łomży przesyła Maciek vel Heniek. Myślę, że Nasza Łomża podobała się Tobie i jeszcze kiedyś wrócisz, żeby odświeżyć marzenia. Szkoda, że nie mogłem Ciebie poznać osobiście, dalej będziesz tajemniczą osobą.

Pozdrawiam.

Eee tam...:) Stefan wie, żem wcale nie taka znowu tajemnicza :D. A wrócić? jasne, że wrócę! Powiem więcej: ja tam zamieszkam. I będę tęskniła za Krakowem tak jak już teraz za Łomżą :(. Tu mnie wnerwiają traNwaje i huk od nich bijący, a tam mi będzie ich brakowało, bo gdzież będę se poczytywała skoro po Łomży wszędzie można piechotą dojść co ma oczywiście i swoje zalety - karty MPK nie trza nabywać :). No i cóż poradzić na to? Jam ci jest chyba skazana na tęsknotę...
I szpital też macie ok. - świeżo po remoncie!

Ryskago to fajnie że byłaś w Łomży może unas nudno i brudno ale jakaś frajda zawsze jest :)

Dj.Pyku.Lomz@.poland

Ryskago, w każdym mieście jest "uroczo" jeśli jesteś w nim tylko przejazdem. Gwarantuję Ci, że jak byś się tu wprowadziła na dłużej, to byś nie była tak optymistycznie nastawiona na pobyt w tym miasteczku. Wracam właśnie z Urzędu Pracy i wiem co mówię, chociaż chwilo mam pracę.

Jeśli tak Cię denerwują tramwaje, to się zamieńmy miejscami, mam całkiem miły i chłodny ;) pokoik. Trzeba tylko troszkę posprzątać ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ale mi trzeba miekszania, a nie pokoiku (który zapewne jest chłodny ale zimą a zapach skarpetek jak sądzę nie-do-wytrzebienia!), może być płatne za rok z góry... W swoim czasie zwrócę się do Cię o pomoc. Mogę :)??
To po co łazisz po urzędach jak pracę posiadasz?? Jedna Ci mało, Ty pazerna Istoto?

:) prawda że fajnie było ?!

Ave

Było... Ech..

Ryskago, skąd jesteś?

A Ty zapewne ze szpitala piszesz...? Czy myśmy przypadkiem się ostatnio nie widziały? Może nawet rozmawiałyśmy ze sobą... Któż to wie...:)

Ryskago jest z tego no .... eee... z południa...

Ave

Z południa czego? Łomży? Być może być może :)

ryskago i nawet nie wpadłaś na szklanicę szpirytusu? Jak mogłaś...

Pozdrawiam

No i teraz o tem mówicie, Łobuzy!!?? :D

Rysiu mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja ku temu :)

Pozdrawiam

Może być, i to nie byle jaka (okazja rzecz jasna:)). Niestety, chyba nieprędko to nastąpi, ale kiedyś na pewno...:))

...a że nastąpi to pewnik ! :)

Ave

Myślę, że i Janioł wychyli z nami szklanicę szpirytusu... Co nie Tiger i Mrs.? :)

Raczej nie.

Ave

No tak, po takiej szklaneczce tor lotu mógłby mu się zsinusoidalić i zasoliłby w pierwsze lepsze drzewko albo w... Stokrotkę...:D

pewnie masz racje.

Ave

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org