piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Noś długie włosy....

Moje wrażenia po całej imprezie która odbyła się na muszli jest fatalne. Nie mam złego stosunku do imprezy tylko do pewnych osób.

Jak można było usłyszeć w tekscie Elektrycznych Gitar "...noś długie włos..." Tylko czy to jest bezpieczne??????
Chyba nie!!!!!!!!!

Podczas koncertu Elektrycznych Gitar bawiłem się świetnie z moimi znajomymi. Wszytko było fajne zabawa była wspaniała, ale skończyła się gdy mój kolega który ma długie włosy dostał bez żadnego słowa cios w twarz. Zastanawiam sie za co ??? Za to że miał długie włosy, czy może za to że sie dobrze bawił. Byłem tuż za nim jak dostał i obrazu skoczyłem do tego gości. Mu było obojętne kogo on bije, aby tylko walić do mnie tez wsyskoczył z pieściami.
To jest paranoja !!! takich ludzi nie powinni na imprezy wpuszczać on nie idzie sie dobrze bawić ale komuś nawalić.

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Jak ja nie lubiej jakieś Mandaryny to nie przychodze na koncert bić ludzi bawiących się. Tacy ludzie mają piwo zamiast muzgu!!

A tak w dodatku moze to coś komuś powie, że ten młody bardzo elkowetny i szarmański chłopiec jest czy był jednym z głównych przewódców młodzieży wszechpolskiej w Łomży. Pisze z małej bo nie mam do niech nawet grama szacunku. Oni podobną nie lubią kwiatów. A niby kto to jest według nich....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Noś długie włosy....

Przykra sprawa,ale widziałam te cała sytuację !:(Rzeczywiście niektórzy szukają na takich imprezach guza i nie potrafią uszanować sposobu zabawy innych!A ten koleś był nawalony w trzy bele i nie sądzę,aby należał do jakiegokolwiek zgromadzenia młodzieży!Chyba,ze tych lezących pod budką z piwem!

Zaraz i mi się oberwie:)pozdro dla wszystkich "normalnie"sie bawiących na muszli :)a tych nie brakowało!!!=)

Co nie którzy nie idą na taki festytn, żeby się zająć tym co jest na scenie, tylko idą nawalą się w trupa i udają wielkich kozaków, pokazując jakim jest wielkim człowiekiem po spożyciu alkoholu i startują do bójek. Poprostu debilizm.

Niedorozwinięci :/

Tak, jak ich rodzice :/

A ja uważam, że niepotrzebnie na tych imprezach jest tyle piwa...

Najlepiej bawili się ci, co tak skakali na siebie w czarnych ubraniach 10 metrow przed sceną. Dziwny zwyczaj zabawy...

Tu brak piwa nic nie zrobi !!! tacy ludzie idą na imprezy tylko po to żeby sie bić nie ważne czy jest trzeźwy czy pijany choć alkohol poteguje ten zapał...

>Najlepiej bawili się ci, co tak skakali na siebie w czarnych ubraniach 10 metrow przed sceną.
>Dziwny zwyczaj zabawy...

Kilka zdjęć z koncertu grupy ANALOG.
http://bogunow.com-connect.pl/thumbnails.php?album=41

------------
Bogunow

chcecie byc bezpieczni to obetnijcie wlosy:)) i ubierajcie sie normalnie

Ja tam wygladam normalnie i nikt mnie nie bije bez powodu a raczej z tego powodu.

Niestety wszędzie pełno jest chamów i co tu kryć..debili kompletnych, którym przeszkadza: że ktoś ma długie włosy, że ktoś nie ma włosów, że ma za krótkie, albo że jest rudy, blond, czy czarny, wysoki, niski, chudy, gruby,bogaty,biedny,wesoły,smutny i tak dalej i dalej. Dla takiego marginesu każdy powód jest dobry. Najciekawsze jest to, że tacy kretyni są mądrzy tylko jak są w grupie. Pojedynczo są potulni jak baranki.

A Tyle mówi się o tolerancji.Wsród mieszkańców,szczególnie młodych,Łomży widocznie jej brakuje!!Jeśli ktos obrywa za to jak wygląda to chyba coś jest nie tak.Jak tak dalej pójdzie wprowadzą podatek od twarzowego :P

bogunow dlaczego kopiujesz mój tekst? ? ?

Nie kopiuję tylko cytuję. Pisałeś o tym dziwnym zwyczaju zabawy (skakaniu przed sceną), więc zacytowałem urywek Twojego tekstu, aby wiadomo było do którego postu chciałem się odnieść podając link do zdjęć z koncertu, gdzie były także zdjęcia skakających :)

------------
Bogunow

Stary z nim sie nie dogadasz... on nie wie nawet co to kałtaty.. :] Byl kiedys taki zart nie :D ?

Chodzi wam o te osoby co sa na tej fotce ? : http://bogunow.com-connect.pl/galerie/_20050619_muszla/analog/025.jpg jeśli tak to 2 osoby sa z mojej szkoły i są bardzo nienormalni =/

Nienormalni?
Wyjaśnij mi pojęcie normalności, bo ja w swoim życiu nie spotkałem jescze osoby "normalnej". Każdy jest inny pod jakimś względem. Wyboraź sobie, że wychodzisz na ulice, a tam wszysc wyglądają tak samo, robią to samo i mówia to samo. Co to by było za życie??
Aaaaaa zapomniałem dodac ze wsyztkie samochody są takie same, a świat ma odcień szarości. Na samą myśl robi się nie dobrze ;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org