Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cwaniaczek |
W programie, którego gospodarzem jest Krzysztof Ibisz startuje kilka rodzin z całej Polski, którzy na żywo mają przekonać widzów, że to im należy się wygrana. Głosowanie odbywa się za pomocą sms-ów. W niedzielnym programie rodzina z Łomży o pieniądze rywalizowała z rodzinami z Lubienia, Dębska i Rakowca. Program wygrał pan Henryk z Łomży. To lekarz, który wygrane pieniądze chce przeznaczyć na pomoc chorym Kubie i Adrianowi z Łomży. Cierpią oni na rzadką chorobę o nazwie pęcherzyca. .................................................................................................... Bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Redaktor niech zapyta rodziców chłopców zanim napisze jakąś bzdurę !!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cwaniaczek |
ktoś -coś chyba ten durny post zakładasz z nudów albo zzazdrości .Oglądałeś program ? Widziałeś chłopaków ? Jak nie to nie wypowiadaj się i nie obrażaj innych. Proszę administratora portalu (jak jest) o usunięcie tego dennego postu .
|
|
SŁUCHAJ TO NIE TWÓJ BIZNES NA CO ON PRZEZNACZY TĄ WYGRANĄ TO JEST JEGO KASA I KROPKA PAMIĘTAJ O MAJU. areczek25
|
|
ktoś-coś, nie do końca rozumiem o co Ci chodzi, bo jeżeli masz wątpliwości co do choroby tych chłopców do odwiedź tą stronę http://www.manczak.republika.pl slm
|
|
slm Znam tę stronę bardzo dobrze i wątpliwości co do choroby tych dzieci nie mam . Chodzi mi tylko o zwykłą ludzką uczciwość. Ja głosowałem na chore dzieci a n ie na konowała , pan doktor zapomniał że to dzięki tym chłopcom wygrał :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
"Niech się święci 1 MAJA :):):):) 22 Lipca Świętem Narodowym :):):):)" Sztama z Mietkiem?
|
|
Mam pytanie ktoś coś masz dzieci ? Jak uraziłem to sory!
|
|
ktoś-coś OK. Rozumiem, że w takim razie masz zarzuty do Pana Henryka. Nie mam wiedzy co do podziału tych pieniędzy, więc nie wypowiadam się, ale z Twojego postu rozumiem, że Pan Henryk zachował się nie tak. Czy o to chodzi? Oczywiście ja i moja rodzina również głosowalismy ze względu na DZIECI. slm
|
|
od samego początku wiedzialem ze wygra z lomży jak obejrzalem ich prezentacje, odrazu wiedzialem ze wszyscy pojdą na litość, zobaczą dzieci i nagle serce wszystkich ruszy. Nie mam nic przeciwko zeby pieniadze poszly na te dzieci , ale wiadomo ze to była wtyka i wszystko było dobrze przygotowane od samego początku.Jestem oburzony. I te smutne miny by jeszcze wiecej zdobyc głosów. Zdecydowanie wolałem by pieniadze 333 tys trafily do rodziny z chorobą białaczki i innych ich chorób.
|
|
Najlepsze jest to, że niby rodziny nie wiedzą, że ich wybrali, a potem takie zdziwienie i radość :D
|
|
To jest telewizja, tak samo bawi mnie to w jaka to melodia gdzie niby w tym samym momencie co odbywa się program, śpiewa jakaś gwiazda co jest bzduro bo wszystko kręcone jest na jednej scenie a prowadzący gada do nieobecnej gwiazdy. Tak jak i tu wszystko jest wyreżyserowane. Mnie ciekawi jaki procent z tych smsów idzie do grających a nie do telewizji z 5-10%? Dlatego nie biorę udziału w tego typu programach, konkursy sms to tylko nabijanie mamony firmom prowadzące te konkursy. Lepije już zagrać w lottka chociaż i jego pewny nie jestem( czy nie jest ukartowany )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |