Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
suknie ślubne |
który salon w Łomży polecacie? w którym jest najtaniej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: suknie ślubne |
Od dłuższego czasu zastanawia mnie czemu ludzie najpierw pytają gdzie najtaniej a nie zadają pytań gdzie jest najlepsza jakość? :)
|
|
Masz chyba raptem 5 salonów w Łomży: La Paris i Princes na Legionów, Storczyk przy Pl. Niepodległości i 2 na długiej. Przejdź się i zobacz co mają.
|
|
Chętnie sprzedam suknię Cymbeline, model Racine. To klasyczny model (wpisując w google, sporo ich będzie w grafice). Świetnie wygląda w ruchu (np. podczas tańca). Jeśli chodzi o cenę na pewno się dogadamy :) 509 992 630
|
|
Polecam salon Princess na Al. Legionow.
|
|
Autor: ~ (---.elomza.pl) Data: 22-12-10 16:45 Od dłuższego czasu zastanawia mnie czemu ludzie najpierw pytają gdzie najtaniej a nie zadają pytań gdzie jest najlepsza jakość? :) -a to dlatego że ludzie nie mają tyle pieniędzy być może co ty... jakość sukni ślubnej bynajmniej dla mnie nie jest najważniejsza, dla mnie liczy się to żeby mi się podobała wytrzymała wesele i żebym wyrobiła się w określonej sumie.
|
|
.........
|
|
jasne po co komuś nie wiadomo jaka jakość sukni jak to i tak kiecka tylko na jeden wieczor, moze poszukaj w zambrowie jak tu nic nie znajdziesz maja sliczne sukienki i w '' normalnej '' cenie
|
|
w takim dniu, chcesz najtansza sukienke, wstyd
|
|
|
dzięki madzik33 pewnie się tam przejadę ale jeszcze przejdę się po salonach w Łomży, który polecacie a który sobie odpuścić? proszę o odpowiedzi:)
|
|
fajna sprawa, ambitna
|
|
ahahaahahahah, wa zadnym naluz na siebie szmate i tez bedzie dobrze
|
|
A jaki jest Twój rozmiar, bo ja mam piękną suknię do sprzedania rozmiaru 36.
|
|
Niedlugo bedzie otwarty nowy salon sukien slubnych na ul. Rzadowej zapewne ceny beda konkurencyjne
|
|
niedługo czyli kiedy wiesz coś o nim więcej?
|
|
Nie polecam salonów w Łomży w ogóle. W jednym kobieta nawet nie chciała dac przymierzyć ;p a ceny wygórowane. i w każdym salonie mówią, że suknia z manekinu nie była używana...Polecam salon Izabella w Zambrowie, niedrogo (do 1400 zł kupno) szyją na miarę, bezproblemowo
|
|
Ładnej to i w worku dobrze - uśmiech i poczucie humoru zdobi człowieka.- a to nic nie kosztuję.
|
|
a co myślicie o salonie princess? i czy tam nie oszukują z sukniami np. mówią że suknia jest nowa a tak naprawdę jest używana? byłam tam ostatnio i mierzyłam suknie która podobno była nowa tylko że brakowało w niej kilku koralików więc nie wydaje mi się że w nowej mogło by czegoś brakować, była też już lekko ubrudzona.
|
|
Masakra ...
|
|
Timta bralam tam suknie. Ja mialam nowa suknie. Kupilam ja w kwietniu, a dopiero w czerwcu zanioslam do salonu do poprawek krawieckich (oczywiscie w cenie sukni), nie moglam narzekac na obsluge, p. Agnieszka przemila kobieta. Kontakt telefoniczny z nia rowniez byl bdb. Mierzyc suknie moglam wszystkie, ktore chcialam. Tam tez dodatki dokupilam. A gdzie byla suknia ubrudzona, bo czasami same klientki przychodza wymalowane i dotkna buzki przy ogladaniu i na suknie swoj fluid, puder, tusz przenosza. Ja osobscie salonu na Dlugiej po schodkach na I pietro nie polecam, bo tam obsluga - ech :/ I ceny kosmiczne!! Oraz na NIE u takiej starszej Pani pod filarami - nie pozwala mierzyc!!
|
|
znalazlam stronke tego noewego salonu Messua www.messua.pl kolekcja wydaje sie byc fajna...ciekawe jak bedzie z cenami
|
|
utor: lauracrow1 (---.elomza.pl) Data: 01-01-11 18:25 dzięki:)
|
|
Witam, Planujemy ślub w lipcu, właśnie zamierzam ruszyć w poszukiwaniu sukni slubnej, na stronach podobaja mi sie suknie z tego nowego salonu Messua i suknie z salonu La Paris, jak tam jest z obsługą i cenami? dzieki za odpowiedzi (te sensowne) :)
|
|
Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną z kolekcji Urszuli Mateja model 1031, kolor biały, rozmiar 36 . Polecam jak nowa:)
|
|
jak dla mnie najpiękniejsze są w la paris :)
|
|
Kiara a jak cenowo w La paris? wiem, że jak sama pójdę to się przekonam :) ale póki co chce zrobić taki rekonesans bo czekam na mamę aż wróci z zagranicy niebawem i wtedy dopiero ruszę na salony razem z nią :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |