Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapraszam na sylwka :) |
Zapraszam na sylwester jakies mile dziewczyny ktore chca sie fajnie bawic. Sylwester na ul chopina. ja mam 22 lata kumpel wczoraj skonczyl 21 :) i oprocz tego beda jeszcze 4pary. jestesmy bardzo sympatyczni i czekamy na jakies odpowiedzi :)) czekam na szybka odp bo juz sylwek za rogiem ;>>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapraszam na sylwka :) |
..nie ma żadnych chętnych..? Żebym nie była "zajęta" to sama chetnie bym wpadła... Podbijam temat - są tu jakieś fajne dziewczyny??? Odzywać się :D
|
|
tak ja i mam pól metra w zimnej wodzie:))))))))))))) hahahahahahahah
|
|
Podbijam , trzeba pomagać :D
|
|
na pewno są tylko się wstydzą ;)) szkoda że nie napisaliście wcześniej - napewno jakieś by się zgłosiły..
|
|
Do lomza666:szkoda że się tak późno ogłosiłeś ja bym wpadła żebym miała jakąś koleżankę a tak samej w obce towarzystwo.
|
|
nszkoda , ale ja juz musze leciec.. , nie moge skorzystac z tak zachecajaco zaproponowanej propozycji wspanialego sylwka, zycze duzo spkrojonych dni i szalu
|
|
Mogę wpaść ze swoją laską - niezła jest i towarzyska :)
|
|
odzyskałem swój nick :D jeśli nie macie się gdzie wybrać wbijajcie do mnie do 3 wymiaru (ale tylko osoby z kulturą ) lomza666 jak dobrze potraficie się bawić to bierz kumpla ;) stary_człowiek też z laską wbijaj :) Pani od zakochania też może śmiało wbijać impreza będzie OPEN Dla (wszystkich z kulturą i głębokim gardłem do picia) Bierzcie tylko z sobą wódke ;) startujemy% o 18.30 Wszystkiego Dobrego w Nowym roku http://szybkozamawiam.pl/kebab-u-milorda https://www.facebook.com/kebabumilorda
|
|
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU UCALOWANIA KACAPY I RODZINA TYZ
|
|
better kolega zapomnial jeszcze podac wspolrzedne :(
|
|
Kiedy sie zakocham a moze jednak zdecydujesz sie wpasc nawet sama. bedzie mila atmosfera i ogolnie mysle ze z szybka aklimatyzacja nie bedzie problemu :) odpp szyyybko :) bo lece sie szykowac :]
|
|
oponiak to ten co myślę? Dawaj do mnie ;)
|
|
sorki zapomniałem się z pośpiechu ;) "3 wymiar" Ul.Małachowskiego 2/5a (obok motozbytu) jakby co jestem pod gg 6666606
|
|
Hej. My jestesmy 4 chetne, tylko podaj dokladny aDRES TYLKO MUSICIE PO NAS WYJSC. POD STOPKROTKA PASUJE?? SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH LOMZYNIAKOW.
|
|
;D ;)
|
|
odzyskałem swój nick :D jeśli nie macie się gdzie wybrać wbijajcie do mnie do 3 wymiaru (ale tylko osoby z kulturą ) lomza666 jak dobrze potraficie się bawić to bierz kumpla ;) stary_człowiek też z laską wbijaj :) Pani od zakochania też może śmiało wbijać impreza będzie OPEN Dla (wszystkich z kulturą i głębokim gardłem do picia) Bierzcie tylko z sobą wódke ;) startujemy% o 18.30 Wszystkiego Dobrego w Nowym roku Ziomek jeśli jestem z tobą to stówę, jeśli wchodzę w coś to na stówę, jeśli mówię to na stówę możesz pewien być Autor: lomza666 (---.elomza.pl) Data: 31-12-10 17:41 Kiedy sie zakocham a moze jednak zdecydujesz sie wpasc nawet sama. bedzie mila atmosfera i ogolnie mysle ze z szybka aklimatyzacja nie bedzie problemu :) odpp szyyybko :) bo lece sie szykowac :] Autor: tenpub (---.internetia.net.pl) Data: 31-12-10 17:59 sorki zapomniałem się z pośpiechu ;) "3 wymiar" Ul.Małachowskiego 2/5a (obok motozbytu) jakby co jestem pod gg 6666606
|
|
adasik tez
|
|
|
|