Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sylwester w barbadosie |
witam,warto pójść do barbadosu na sylwestra,czy może być lipa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sylwester w barbadosie |
zdecydowanie nie ;) zapłacisz pewnie jak w tamtym roku 40 zł za wejście i wypijesz tylko jedno piwo i nic nie zjesz ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
ja idee ;p i myślę że się opłaca. tam są dobre imprezy.a jeszcze teraz klub ten ograneli
|
|
w tym roku chcą 60zł,i do końca nie wiem jak to będzie,od znajomych przeważają głosy na nie,w sumie tylko tam coś zostało yamama już komplet. Grrr...
|
|
ja też miałam tam iść, ale znajomi się wycofali i mówią to samo co cycolia.
|
|
czyli wielka niewiadoma...,podobno organizatorzy są inni ale pewnośći nie ma,może jakieś pomysły? Grrr...
|
|
zostańcie w domu i coś zorganizujcie ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Ja tam wole iść do klubu przynajmniej coś się zawsze dzieje :) ---------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |