Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktos cos rozmowa prywatna |
Wesołych Świąt:* h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktos cos rozmowa prywatna |
*** WITAM SERDECZNIE *** /\ /\ <:":> <:":> <":":"> <":":"> ▄▌<:":":":><:":":":> ▄▄██▌ <":":":":">":":":":"> ▄▄▄▌▐██▌█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀❍▀▀▀▀▀▀▀❍❍▀▀▀▀▀❍❍▀ WIOZĘ DLA CIEBIE CHOINECZKĘ """"""""ŚWIĄTECZNĄ """" „„-“ ¯“- „„_„~”„“” „„„▓ ¯“-„„~” „„~” ▓ „„-“ „~”▓▓▓ „„-“-“ ▓ ▓ RADOSNYCH ███ ŚWIĄT ████ BOŻEGO ████ ¯“-„ NARODZENIA ████ ¯“-„„ █████▌ ██████ /\ ██████▌ /!\ „„--““ ███ ██▌ <*-*>„-“-“ ████████▌ <-*-*-> ▒█████▒▒▒▒▒▒▒▒▒ <*-*-*-*▒░░████▒▒▒ ▓ ▒▒▒▒ *-*-*-*▒░░░░███▒▒ ▓ ▓▒▒▒ -*-*-*▒████░░██▒▒▒ ▓ ▒▒▒▒ *-*-▒░░█████░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒ -*-▒░░░░██████▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒░░░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▌▒▒▒▒▒▒▒ ███▌▒▒ ▒▒ ▓ ▓ ▒▌▒▒▓ ▓ ▒▒ ███▌▒▒ ▒▒ ▓ ▓ ▒▌▒▒▓ ▓ ▒▒ ███▌▒▒ ▒▒ ▓ ▓ ▒▌▒▒▓ ▓ ▒▒ ███▌▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▃▅▅▃▒̶̶̶̶̶̿̿̿̿̿ Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Masakra ...
|
|
Autor: Transponder (222.165.130.---) Data: 23-12-10 20:45 Masakra ... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Wypad z tematu podglądaczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
:* h0jowe forum
|
|
Samakra ... ;]
|