środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UNIKAT

Witam

Słyszałem że w Łomży postał nowy kinder-klub w stylu starego Metro jaka tam panuje atmosfera ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UNIKAT

5-10-15

Wystrój poprawili i to dość wyraźnie :)
Poprzednio goszczące tam instytucje (Piwnica, Metro, OK. i coś tam jeszcze) kojarzyły się z syfem, brudem, błotem, a w dodatku było ciemno jak w pupie afroamerykanina, teraz jest jaśniutko, trochę nawet klimatycznie i zdaje się, że jakieś skórzane kanapy do posiedzenia zagościły.
Jednego czego nie udało się wykurzyć to ten przerażający, duszący, stęchniały smród, towarzyszący lokalowi od zarania dziajów.

na pytanie: "jaka tam panuje atmosfera?" odpowiadam: "Ciężka do oddychania"
i z pewnością psująca atmosferę do zabawy

a DJ tam jest czy radio ESKA ??

UNIKAT a co to jest ?? nie slyszalem o takim klubie hehe gdzie to jest chyba gdzies za Lomza ?? wiem gdzie byla Piwnica metro ale szczerze to tam tez nie latalem , dzieciarni pelno !!! tak zwana speluna . Nie bede mowil o Unikacie bo nie wiem NIC :) ale powiem jedno LOMZY POTRZBNE SA DOBRE KLUBY !!!!!! UNIKAT reklamuj sie rob imprezy to bedziemy chodzic !!!!!!!!!!!!

juz nie jeden sie przejechal na pseudo klubach z dziecmi, niech robia tak dalej to na pewno interes im sie rozkreci, beda zamykac jeden po drugim,

podobno katastroffa ten UNIKAJ czy UNIKAt

gorszy syf niz byl!!!!

:)

nie wiem skąd te wasze twierdzenia o małolatach w tym klubie. To nie alibi, tutaj na wejsciu trzeba pokazać dowód.

Jak byłem to dowody sprawdzali!
IPN napisał(a):

> nie wiem skąd te wasze twierdzenia o małolatach w tym klubie.
> To nie alibi, tutaj na wejsciu trzeba pokazać dowód.

LEpszego Klubu w Łomży wydaje mi sie nie Było. Zacznijcie przychodzic a nie na forach opisujecie ;p a Co do maloletnich to gdzie ich nie ma. Ale akurat w unikacie wydaje mi sie ze za duzo ich niema.
PS:To że mam w nicku JP nieznaczy że JPJP na 100% po prostu jestem porzadny ;p

:)

a ja bylem i nie sprawdzali, dziwne? stali panowie z Ostroleki i wpuszczali jak popadnie, szef tez nie mial nic przeciwko. Do klubu, do jeszcze dlugaaa drogaa!

W unikacie imprezy są ok. dj`e z warszawy. Wcześniej tam nie chodziłem. Ale muza jak najbardziej ok i mozna sie dobrze pobawić

minimal electro ?? drum and bass??

ps. A ten DJ z "warszawy" to w jakich klubach gra lub grał w Warszawie ??

I niby kiedy grał w Unikacie? ;]

w sobote. co wy tak negatywnie do wszystkiego jestescie nastawieni. wpadajcie bawcie sie a nie zachowujecie sie jakbyscie mieli 45 lat. 18 latki zawsze byly i beda w klubach. jak niepasuje idzcie gdzie indziej, po to sa takie imprezy zeby kazdy mogl sie bawic. troche tolerancji wy tez kiedys mieliscie 18 lat;]... a co do atmosfery. dla mnie jest zajebiscie i szczerze polecam Unikat:) niah niah niah:D

Ci DJe to z Łomzy sie wywodzą chłopaku :)
a co to Warszawa jakas lepsza ? Co z Warszawy to musi być lepsze

Łomża leży na Mazowszu !

ale graja fajnie:)

nie podobwa wam sie dzieciarnia to idzcie na dancing HEHHE ;) ...... nie no 18 mogą byc ( WYROŚNIĘTE ) ;p

nie no 18 jak najbardziej ale gorące 14 czy 15 to już przestępstwo, po za tym nie podoba mi się śmieszna nagonka na Yamę . Co interes w Unikacie nie idzie zmieńcie standardy nie róbcie drugiego "milano" i nie chodzi mi tu o muzykę ale o klimat, nie wpuszczajcie wszystkich jak popadnie zadbajcie trochę o klasę, a nie dresiarstwo

TAAA :) narazie wole byc Jaskiniowcem niz dresiazem i dlatego w sobote ide do YAMY :)

dokładnie hehe

muzyka w unikacie - MASARKA !!

ogolnie klub w miare

tylko zmiencie ta muzykee !

Muzyke to nie wiem skad biorą.
A ochrony to tam nie ma wogole albo bez szkoly bo nie potrafia czytac z dowodu.
Maszyna co tam stoi to naj naj wieksza porazka!!
Ogolenie impreska dla 15-16 latkow
POLCJI tam trzeba haha!!

nie rób chaosu hehe
Muzyka jest najlepsza, piszesz że ochrony nie ma to widocznie jesteś ślepy bo ochrona jest, twierdzisz że nie potrafią czytać, a Ty nie potrafisz "dobrze patrzeć"

ps. a na dodatek poprawnie pisać nie umiesz analfabeto ...

...wolności jak oka strzeż ...

przy tej muzyce co tam jest nie można się dobrze bawić..
2 razy tam ze znajomymi się wybraiśmy i już raczej tam nie wrócimy bo muzyka tylko techno.. i te bum bum.. weżcie normalną muze tam...

A ja tam jestem co weekend i muza jest różna, nie tylko techno, akurat może tak trafiliście na te bum bum hehe jak piszesz

...zawsze tam wrócę...

akurat 2 razy !!

dla mnie to zbyt przereklamowany jest ten cały uniakt

pójde jeszcze kiedyś z raz jak jeszcze raz trafie na ten bum bum to masakra..

...wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało dla mnie to mało... ;p

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org