Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeszkadza ? |
Co wam przeszkadza jak ktoś pisze z włączonym klawiszem Caps Lock ? Kto to wyjaśni ? ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeszkadza ? |
To chyba Twój najgłupszy post ptysiek... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a kto powiedział, ze na forum można pisać tylko mądre posty? Można pisać o wszystkim i choćby pismem obrazkowym :))) Mamy przecież demokracje!!!!! A ja dziś byłam dzielna i uniemożliwiłam włamanie do mieszkania sąsiada :)))) I co Wy na to? pozdrawiam
|
|
No to SuJka moje gratulacje:)A swoją drogą,gdyby ten sasiad byl nieużyty to źle zrobiłaś:P hehe żartuję:)Trzy słowa do chłopca prowadzącego ten temat:**** ci wiesz w co:P bigi2004
|
|
No niby nic to nie przeszkadza Ptysiu. Ale tak się to już w internecie przyjęło, i to w czasach, gdy byłeś jeszcze przedszkolakiem, że pisanie z CapsLock'iem oznacza krzyk, krzyczenie na kogoś, na coś. No bo jak wyrazisz, że krzyczysz, kiedy możesz tylko pisać i nikt Cię nie słyszy? To jest taka zasad i trzeba ją uszanować, jak chcesz rozmawiać ze starszymi. Bo na czacie i gg małolaty nie mają żadnych zasad. Ale na forach generalnie są pewne zasady. 3maj się.
|
|
Adamus wielkie dzięki. Bigi2004 wzajemnie.
|
|
eh, ........ ależ Ci Łomżyniacy są zasadniczy. Odchody psie nie przeszkadzają a wciśniety CapsLock bardzo.... To bardzo dziwne
|
|
A CO pYSIOR POCZUŁEŚ GO?HIHII bigi2004
|
|
sam se poczuj. Ptysiu
|